Przepraszam bardzo ale ja sobie nie pozwolę! Tak dłużej już być nie może ! Co to ma być ? Spółka na wiecznych spadkach. Co to jest... Toż to wstyd jest ! Co by się nie działo to spadki paliwo w górę idzie patrzę prawie 7 zł.... Luuudzie ! A tu w górę nic nie idzie...! Kiedy ,,pujdzie" bo nie wytrzymam już! Nerwa mnie taka złapała że zaraz nie wytrzymam... Cygary w górę ,paliwo w górę ,wódka no chociaż tych chalpow nie pijam to też w górę... Usługi wszystko w górę a to dalej te 9 groszy to już lizak droższy niż te papiery..... Gdzie te wzrosty ja się pytam wreszcie... Bo zaraz ciśnienia dostanę i zejdę tu na zawał przez te notowania wasze! Człowiek wierzy w tę spółkę dba napiszę czas od czasu,sprawdza co rano a tu co... Jak nie palę to po cygary pójdę i pół litra póki tanie... Grila mieliśmy palić to nawet na brykiet nie uzbiera gdzie tu kiełbase kupić... Hilela gdzie te twoje 13 zł coś tam nawypisywal czarodzieju... Za chwilę maj...
jak tam panie brzęczku luty minął i walentynki? jakiś urlopik? ja tu chwilkę byłem nieobecny, pan rozumie - odpoczynek na nartach w austrii. polecam białe szaleństwo.
Walentynki jak to walentynki, Urlop w Kołchozie to na remont albo do lekarza a sport to tylko siłownia bo kontuzje są leczone na NFZ i się ciągnie a prywatnie nie bardzo bo PREZES NIE DA NAM ZAROBIC! Diesel w górę poszedł,szynkę taka dobra widziałem ale wziąłem pasztetowa. Dziadostwo ! Prezes to pewnie tego schaba do kanapki co to 100g 20 zł kosztuje a ja ziemniaka wkrawam i chłopom w robocie mówię że ser cheddar.