• Coś tu jest nie tak.... Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [80.49.58.*]
    Przepraszam bardzo ale ja sobie nie pozwolę! Tak dłużej już być nie może ! Co to ma być ? Spółka na wiecznych spadkach. Co to jest... Toż to wstyd jest ! Co by się nie działo to spadki paliwo w górę idzie patrzę prawie 7 zł.... Luuudzie ! A tu w górę nic nie idzie...! Kiedy ,,pujdzie" bo nie wytrzymam już! Nerwa mnie taka złapała że zaraz nie wytrzymam... Cygary w górę ,paliwo w górę ,wódka no chociaż tych chalpow nie pijam to też w górę... Usługi wszystko w górę a to dalej te 9 groszy to już lizak droższy niż te papiery..... Gdzie te wzrosty ja się pytam wreszcie... Bo zaraz ciśnienia dostanę i zejdę tu na zawał przez te notowania wasze! Człowiek wierzy w tę spółkę dba napiszę czas od czasu,sprawdza co rano a tu co... Jak nie palę to po cygary pójdę i pół litra póki tanie... Grila mieliśmy palić to nawet na brykiet nie uzbiera gdzie tu kiełbase kupić... Hilela gdzie te twoje 13 zł coś tam nawypisywal czarodzieju... Za chwilę maj...
  • Re: Coś tu jest nie tak.... Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    macie rację panie brzęczyszczykiewiczu, coś tu jest nie tak. coś za drogo te 9 groszy
  • Re: Coś tu jest nie tak.... Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [80.49.58.*]
    O Pan Marian ! Normalnie jak Pan Leszek. M na emeryturze aż ciężko uwierzyć:D
  • Re: Coś tu jest nie tak.... Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    jak tam panie brzęczku luty minął i walentynki? jakiś urlopik? ja tu chwilkę byłem nieobecny, pan rozumie - odpoczynek na nartach w austrii. polecam białe szaleństwo.
  • Re: Coś tu jest nie tak.... Autor: ~Hillela [94.101.27.*]
    Nabieramy mocy
  • Re: Coś tu jest nie tak.... Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [80.49.42.*]
    Walentynki jak to walentynki, Urlop w Kołchozie to na remont albo do lekarza a sport to tylko siłownia bo kontuzje są leczone na NFZ i się ciągnie a prywatnie nie bardzo bo PREZES NIE DA NAM ZAROBIC! Diesel w górę poszedł,szynkę taka dobra widziałem ale wziąłem pasztetowa. Dziadostwo ! Prezes to pewnie tego schaba do kanapki co to 100g 20 zł kosztuje a ja ziemniaka wkrawam i chłopom w robocie mówię że ser cheddar.
  • Re: Coś tu jest nie tak.... Autor: ~Jorgo [109.173.243.*]
    Oj Panie Brzęczyszczykiewicz pelna zgoda jak mawiała średnio atrakcyjna Premier... Premierka
  • Re: Coś tu jest nie tak.... Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [80.49.42.*]
    No teraz PiS promuje nowego....
[x]
1SOLUTION -0,65% 0,09 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.