Troll nr któryś tam z rzędu…Ciekawe że jeden „ mądrzejszy” od drugiego.. Zamilkli za to niejaki @ gracz ( całkowicie skompromitowany) oraz mój ulubieniec @ Eh ( to ten nieco mądrzejszy od ameby). Kierunek 400 zł to jasne…Po debiucie na głównym zobaczymy..
Korekta sie Tu należy jak psu kość. Marek /mój imiennik/ proszę nie atakuj ludzi, skup sie na merytoryce Dobrze wszyscy wiedzą , jest to w podstawie inwestowania że bez korekty nie ma wzrostów. Więc czekam na 330 aby dokupić. Pozdrawiam wszystkich Marków i nie tylko.
Prędzej doczekasz się 1330 niż 330, po wczorajszym wzroście nawet stopy porządnie nie puściły, dlaczego? - bo te akcje teraz się kupuje, a nie sprzedaje, oddali ci co kupili i nie znają spółki, a liczyli na szybki i duży zarobek. Cierpliwości, dzisiaj praktycznie wszystkie indeksy na świecie na czerwono.
Proszę podaj mi przykład Sp z WIG gdzie przy mocnym trendzie wzrostowym nie było korekt, albo nie masz doświadczenia albo nie masz dostatecznej wiedzy .
Ta spółka póki co jest notowana na new connect, widzę że nie wiesz gdzie jest notowana spółka w którą (niby) inwestujesz. I jak z tego wynika, to Ty nie masz wystarczającej wiedzy inwestycejnej i proszę nie pisz głupot o mojej wiedzy bądź doświadczeniu giełdowym, bo nie nie masz o tym bladego pojęcia. Bez odbioru, bo szkoda pary.
Jakbyś miał otwarte oczy i faktycznie tu mial akcje ( o co cię raczej nie podejrzewam) to byś widział , że była tu korekta całkiem niedawno a mianowicie z 280 zł na 230 zł i parę dni temu z 330 zł na 312 zł ( niewielka ale jednak) . Niech zgadnę kolejny troll , który na coś czeka? Przecież na nic nie czekasz bo nie masz zamiaru nic kupować a akcji też nie masz bo sam napisałeś że czekasz na 330. To gdzie byłeś przy 100 zł , 200 zł i 300 zł bo jakoś wpisów twoich nie dostrzegłem? Było merytorycznie? Szach mat.
Marek tu inwestuje z tego co pamiętam od 80 zł i pisze z sensem o tej spółce a ty jesteś zwykłym trollem bez akcji i kasy. Przy 400 zł będziesz pisał że czekasz na 350 zł a przy 450 zł że na 400 zł o ile jeszcze tu będziesz. Nie masz pojęcia o tym co to za spółka bo nie jesteś tu od kupowania akcji. Troll nr któryś z kolei jak to opisał już kiedyś Marek.