......MOGLOBY BYC. Napisalem kilka wpisow o blokowaniu kursu , w srode na koncu KTOS wystawil na S 22100 sztuk akcji po PKC a mogl sprzedac drozej. Nikt tych tematow nie podjal. To sie nazywa F. dyskusyjne. Jedyna dyskusja dotyczy tego co zrobi Jadzia.
Jak ja któregoś dnia napisałem w wątku liczących kilka już wiadomości swój scenariusz tego co się aktualnie dzieje to post się pojawił by po godzinie czy dwóch cały wątek został usunięty.
Ale jaja..
Jadzia nasza kochana urasta do rangi klasyka-)
Ps. Kolego co byś chciał usłyszeć powiedz..
Tak kurs jest blokowany jedynie z sobie znanych powodów my się możemy tylko domyślać..
Czy takie pocieszenie ciebie satysfakcjonuje?
No właśnie zresztą jakie mają znaczenia duże zlecenia na fixingu ? Skoro po kilku sekundach znikają? Ja on 16:50 wyłączam GPW i dopiero po 17 sprawdzam. Kurs blokują opory i wsparcia cła filozofia. Opór 1.60 wsparcie 1.40 przebijemy któryś to zobaczymy jaki dalszy ruch nas czeka.
Mozna zabierac glos nie wiedzac o co chodzi. Wczoraj zlecenie S _ PKC nie zniknelo , tylko zanizylo cene. Jasne jest dlaczego sa szlabany _ zeby tanio skupowac. Nikt nie zaniza ceny , zeby taniej sprzedawac.
Jeśli ktoś wystawia zlecenie i je zdejmuje to można mówić, ze byc moze próbuje sterować kursem. Jak ktoś wystawia zlecenie i pozwala na jego realizację, to nie zaniża kurs tylko sprzedaje akcje. Przypomnę, ze mówimy o spółce, która kilka tygodni temu była po 1 zl I nie było chętnych. Co sie w spółce zmieniło? Jaka jest szansa na grube zamówienia? Jaka jest szansa na zwiększenie asortymentu? Popyt zacznie sie albo po espi albo po zejściu poniżej wsparcia i to znaczącym zejściu...
I teraz w punkt jest grą na AT. Co te ruchy oznaczają? Że insiderzy mają jakieś info i pod to kupują albo spekula chce wykorzystać poprawę sentymentu i na tym ugrać parę procent.