Domyślam się po tym błyskotliwym poście, że nadal nie masz wokół siebie kogoś bardziej kumatego niż ty, kto mógłby ci wytłumaczyć sens tego co wkleiłem . . .
ps. https://www.bankier.pl/forum/temat_ten-sam-problem,58104009.html
może cały wątek będzie trochę pomocny i pamiętaj: to nie jest wstyd pytać na forum o coś czego sam nie kumasz . . .
No własnie ta odpowiedź potwierdza to, co napisałem. Gdybys kumał bazę, to wiedziałbyś, ze trzeba umieć wzbudzić zaufanie, żeby pozniej moc wkręcać.
Tego jest za duzo czarna. Po prostu za duzo straszenia i kompromitacji.
Gdybys raz na miesiac wstawil cos wiarygodnego, to moze ktos by to łykał.
Ale nie umiesz, a moze nie mozesz sie powstrzymac przed nachalnym wklejaniem bzdur.
Ty moze cos wiesz o gieldzie, ale nie umiesz manipulować. Jestes cienki w to.
Dnia 2026-03-05 o godz. 14:36 ~Stary_Nowicjusz napisał(a):
> > Ty moze cos wiesz o gieldzie, ale nie umiesz manipulować. Jestes cienki w to.
==============================
może ja wcale nie manipuluję, wbrew temu w co uwierzyłeś słuchając tutaj innych i może to właśnie ty się dałeś przez nich zmanipulować, wierzą w to co uwierzyłeś ? ps. jak znowu nie rozumiesz tego co napisałem, to może wrzuć to do AI i tam podpowiedzą :)))))))))))))) ps.. wielu z nas pamięta te twoje deklaracje, że ufasz transkowi, MW i jeszcze kilku innym i co ? pięknie cię przewieźli . . .
buhahaha - nie slyszałeś o tym, że tłumacza się tylko winni ?
ja ci nie bede dowodził, ze manipulujesz, bo to jak udowadnianie rybie, że jest rybą. nie sadzisz chyba, ze mi na tym zależy. Nikt mnie nie przewiózł i nie przewiezie, bo sam podejmuję decyzje.
MW to kto ? Wojewódka ? hahaha - on was przewiózł, bo pozyczyliscie ponad 200k po jego sprzedaży. pieknie cie ograł leszczyku. i dlatego teraz płaczesz o obnizkę ceny. Płaczesz i zebrzesz na forum. Rozumiesz to ? jestes zebrakiem zwykłym
ja widzę że Ty nie tylko tu pomagasz biednym inwestorom co pomylili inwestowanie z zarybianiem ale też pomagasz ludziom być lepszymi :)))))
Wykazujesz chęć podnoszenia poziomu rozmowy na forum :)))))))
a doprosić się Ciebie nie można żebyś dalej relacjonował RSI :))))
wy to chyba tam studenciaki jesteście i lecicie z jakiegoś wzorca - 30 tych samych tekstów pod róznymi nickami, co ? "dokupywał". ten black, ktory próbuje rzekomo sprytnych manipulacji trochę lepiej radzi sobie z jezykiem polskim
no i dokupował :) , zeby zarobić i zarobi - ma ok. 100 tys akcji - polowe tego, co szorcik chciałby odebrac, ale szanse są na tych poziomach zerowe
Nie dość że pomagasz relacjonować RSI to jeszcze udzielasz porad z nomenklatury giełdowej :)))))))))))))))))))))
chyba nie myślisz, że mi zależy na tym, w co ty tam wierzysz? :)))))
Najważniejsze, że wierzą w Ciebie Ci którym pomagasz choć nie masz osobiście zdania na fundamentalne tematy :)))) no i dlaczego nie relacjonujesz RSI, przecież mało kto jest w stanie odczytać wartości :))))