• Panie FOJT gdzie te infa!!! Autor: ~Mlody [31.60.105.*]
    Chłop zniknął! Martwię się!
  • Re: Panie FOJT gdzie te infa!!! Autor: ~geolog [46.112.75.*]
    Może przyjaciel zatrzasnął go w kiblu?
  • Re: Panie FOJT gdzie te infa!!! Autor: ~Qbq [89.151.23.*]
    tu jedynie albo wpłata z PKP coś rozusza lub wyniki ale to dopiero za 2 miesiące
    Na info nie ma co liczyć.
    Bedzie kasa to będa mieć pomysły ;)

Inna sprawa to jakby sobie park przygotowali pod jaką produkcję pod obronne sprawy typu ZREMB (kontenery ala wagony) lub coś podobnego to tu by się dopchać nie było można ... no ale ja tylko wróże z fusów i marzę o gruszkach
  • Re: Panie FOJT gdzie te infa!!! Autor: ~Fan [77.65.105.*]
    Wplata od PKP już dokonana, bo ktoś juz na forum o tym pisał. Ponadto inne spółki z tego konsorcjum kasę dostały. Patrz na notowania Wasko! A kurs stoi w miejscu. Niesamowite. Jak ruszy to dlugo sie nie zatrzyma.
  • Re: Panie FOJT gdzie te infa!!! Autor: ~Qbq [79.186.179.*]
    nie siędze na kasie w żadnej ze spólek, ale nie było żadnej informacji że przelewy poszły.
    najpierw była ugoda w grudniu, potem w styczniu było zatwierdzenie sądowe ugody i przelewy miały pójść jako następstwo.
    Ale ja nie znalazłem nigdzie czy pójdą w całości, czy ratalnie i czy podano jakieś harmonogramy płatności.
    Wasko rośnie bo dobrze się prowadzi, poza tym przez ostatnie kilka lat było w konsoli 1-2zł to jak się teraz wybiło przy pozytywnych fundamentach to wcale sie nie zdziwię jak wyhamuje na 8-10zł
    A tu jest zero pomysłów i czekanie nie wiadomo na co ... sorry wiadomo na co na kasę ;)
  • Re: Panie FOJT gdzie te infa!!! Autor: ~Zakar [82.145.223.*]
    Qbq nie będzie żadnych informacji że przelewy są wykonane, harmonogram wypłat z PKP PLK jest niejawny. Ktoś to o tym pisał.
  • nie bój ,nie bój. jak wojna to wojna Autor: ~ce [185.119.209.*]
    pociąg pancerny skleco, szynowy a jakże!
[x]
COMPREMUM 5,75% 1,20 2026-05-27 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.