hahaha - alez twoj repertuar jest jednak ograniczony. tak mysle sobie, ze skonczyles liceum ekonomiczne, a potem byles na studiach w kozminskim, dorabiając jako trol na wielu forach
tak sobie na to patrzę, czekając na układ, na którego temat autor wątku nie ma zdania :))) i teraz to coraz wyraźniej widzę, dzięki analizom i pomocy niektórych, że reakcja rynku wynika z AT a nie z fundamentalnych informacji :))))
sporo osób za tą wiedzę i pomoc autora będzie wdzięczna :)))))
i znowu nie wszyscy zdążą ... ale na szczęscie są wizjonerscy analitycy i specjaliści od AT ... i na pewno będą tu relacjonować RSI jak Szpakowski mecz piłki nożnej :))))
Cóż, ja po prostu jestem zawsze dwa kroki przed wszystkimi, dzięki analizie wykresów RSI w interwałach 3-sekundowych. Nikt poza mną tego nie robi, bo do tego trzeba mieć łeb. Tam, gdzie wy widzicie zagrożenie, ja już widzę szansę... I odwrotnie. To oczywiście nie jest sprawiedliwe,bo moje symulacje dają mi straszliwą przewagę nad wami i nad rynkiem... Ale life is not fair :)))
Skąd ty nadajesz ten badziew? Masz przerwę na taśmie, czy może wyszedłeś na specerniak? Jest parę zagadek, ale niestety żadna nie jest związana z PKP Cargo!
Marek, ale wiesz ze dzisiaj AI potrafi przeanalizowac twoje wpisy i okreslic czy sa podobne do siebie ? To nie tylko lokalizacja cie zdradza ale widac w ktorym momecie pisze z komputera a w ktorym z rąsi. :))) Jeszcze chwila i zostaniesz wspomnieniem Boniera. AI zastapi nieudacznikow. :)))))))))
Dnia 2026-03-05 o godz. 13:13 transek1975 napisał(a): > > To nie tylko lokalizacja cie zdradza ale widac w ktorym momecie pisze z komputera a w ktorym z rąsi. :))) > ------------------------------------------------ kto jest adresatem tego ?
Dnia 2026-03-06 o godz. 12:58 ~Krótki napisał(a): > a kupując opuszczać kurs? :))))))
------------------------------
Domyślam się, że jesteś o wiele mądrzejszy niż tutejszy Stary, więc na pewno szybko rozszyfrujesz tą ciekawą strategię, ale gdybyś miał problemy z tym, to może tutaj znajdziesz wstępny trop . . .
Ubieranie, zwane także dystrybucją – wciskanie leszczom i frajerom drogich akcji. Najczęściej ich cena została wcześniej podbita dzięki spółdzielni. Zarobieni chcą dzięki ubieraniu spieniężyć swoje zyski.
Wyleszczanie – umyślne zaniżanie kursu akcji przez grubasa, mające na celu zmuszenie leszczy do wypuszczenia z rąk papierów po śmiesznie niskiej cenie.