teraz oddawali po 30 zł , jak to się stało że Biofund sprzedał tyle akcji a kupiło ponad 8% NN a reszte sprzedał konikom skoro nikt się nie ujawnił ???
Dnia 2026-03-05 o godz. 10:48 ~diler napisał(a): > teraz oddawali po 30 zł , jak to się stało że Biofund sprzedał tyle akcji a kupiło ponad 8% NN a reszte sprzedał konikom skoro nikt się nie ujawnił ???
Nikt nie oddaje po 30 i niżej z poważnych graczy. Rynek robi się coraz bardziej nerwowy i słabe rączki sprzedają '' ratując kapitał'' Teraz to się kupuje a nie sprzedaje taką spółkę. Dodam tylko abyś dokładnie przeczytał komunikat. Sprawdził jakie ulgi mają fundacje rodzinne i na jakich zasadach działają i odpowiedz będziesz miał. Pozdrawiam Cegzola i kolegów z NN co mi dziś w moje 300 co chwila ładują akcje po taniości.
Spoko, spada, bo to lub siamto, ale dlaczego ciągle ktoś wystawia 1 akcję, żeby zepchnąć kurs. Ja trzymam akcje, bo ostatni raport był bardzo dobry. Forsę mam też w innych inwestycjach, lokaty, obligacje, waluty. Prowadzę swój biznes. Ktoś, kto chce żyć tylko z giełdy to ma ciężki kawałek chleba, albo musi mega inwestorem. Coś kupić naprawdę tanio i przetrzymać, albo sprzedawać na górce i czekać miesiącami na spadki.
Dnia 2026-03-06 o godz. 13:24 ~piracik33 napisał(a): > Dnia 2026-03-05 o godz. 10:48 ~diler napisał(a): > > teraz oddawali po 30 zł , jak to się stało że Biofund sprzedał tyle akcji a kupiło ponad 8% NN a reszte sprzedał konikom skoro nikt się nie ujawnił ??? > > Nikt nie oddaje po 30 i niżej z poważnych graczy. Rynek robi się coraz bardziej nerwowy i słabe rączki sprzedają '' ratując kapitał'' > Teraz to się kupuje a nie sprzedaje taką spółkę. Dodam tylko abyś dokładnie przeczytał komunikat. Sprawdził jakie ulgi mają fundacje rodzinne i na jakich zasadach działają i odpowiedz będziesz miał. > Pozdrawiam Cegzola i kolegów z NN co mi dziś w moje 300 co chwila ładują akcje po taniości.
piracik33 czy ty nie dostałeś poplątania z pomieszaniem, świat na krawędzi zagłady i wojny światowej a ty namawiasz ludzi do kupowania tego wirtualnego giganta który ponoć ma już mieć 11 mln zł kwartalnych przychodów w biznesie na całym świecie. Ta spółka nie przetrwa próby czasu i zobaczysz za rok dwa bedzie tu 20 mln szt akcji i kurs 8-12 zł. Każdy ma swój rozum i niech sam podejmuje decyzje.
Absolutnie nikogo do niczego nie namawiam, to jest moja inwestycja i uważm,że poziomy godne do uśredniania to po pierwsze.
Po drugie to chyba za dużo grzybków halucygennych sie najadłeś jak wieszczysz światową wojne. Jeszcze tydzień i bedzie po wojnie.
A po trzecie musisz zmienić narracje bo skoro jest tak żle z tą spółką to dlaczego tracisz czas na wypisywanie swoich teorii tutaj.