Dnia 2026-03-05 o godz. 10:06 ~MyszaMiki napisał(a): > Więc szacun dla Twojego ulubieńca Denisa… > > Różowych okularów cdn…
Cieszy mnie, że widzisz i doceniasz jego wysiłki na rzecz rozwoju spółki. ;) A co do różowych okularów, na "zapleczu" spółki toczą się ciekawe rzeczy.. Gratuluję inwencji twórczej w tworzeniu nowych nicków, skoro tu jesteś jako MyszkaMiki, to kolejny pewnie będzie KaczorDonald.. ;)
Proeze nie ruszać daszka on jako jedyny jest tu normalny ja dokupiłem troszkę wczoraj i wystarczy. Polecam tez na jsw iść węgiel ładnie idzie do gory problemy z gazem to dla jsw moze byc zielony kurs. A tu oczywiście zostaje i czekam na konkrety
Kolego ,w kontekście naszej polemiki odnośnie roli Nowaka w firmie i moich wątpliwościach odnośnie jego roli ,to Twoja narracja się sypie jakoby Nowak ma być tylko widzem.
Dużo cierpliwości, piękny dzisiaj dzień, widać, że zaczynamy powoli jazdę do góry, bez dziwnych akcjonariuszy z dziwnymi zamiarami, podoba się dla mnie
Dnia 2026-03-05 o godz. 13:04 ~Robek napisał(a): > Kolego ,w kontekście naszej polemiki odnośnie roli Nowaka w firmie i moich wątpliwościach odnośnie jego roli ,to Twoja narracja się sypie jakoby Nowak ma być tylko widzem.
Sypie się, powiadasz? No tak, jego rola po tym jak dał pożyczkę, niebagatelnie wzrosła. Pewnie za chwilę będzie komunikat, że zwiększa zaangażowanie. ;) Cel pożyczki jest oczywisty, w konsekwencji za jakiś czas przyniesie mu to wymierne korzyści.. Tyle, tylko, że już nie jest rozdającym w tej talii kart.
Dnia 2026-03-05 o godz. 13:40 ~daszek napisał(a): > Dnia 2026-03-05 o godz. 13:04 ~Robek napisał(a): > > Kolego ,w kontekście naszej polemiki odnośnie roli Nowaka w firmie i moich wątpliwościach odnośnie jego roli ,to Twoja narracja się sypie jakoby Nowak ma być tylko widzem. > > Sypie się, powiadasz? > No tak, jego rola po tym jak dał pożyczkę, niebagatelnie wzrosła. Pewnie za chwilę będzie komunikat, że zwiększa zaangażowanie. ;) > Cel pożyczki jest oczywisty, w konsekwencji za jakiś czas przyniesie mu to wymierne korzyści.. Tyle, tylko, że już nie jest rozdającym w tej talii kart. > >
i umkneło mi w poprzednim postcie. Wkładam różowe okulary i uwaga........ jest dużo zapytań o Maksia.. Co w związku z tym? Niech każdy sobie na to odpowie.... ;)
Dnia 2026-03-05 o godz. 11:06 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2026-03-05 o godz. 09:47 ~ja napisał(a): > > reakcja 4 minuty .BRAWO TY > > EEeeeee > Może się jeszcze rozkręcą i dobiją do 1 zet lub wyżej ???,....
EEEeeeeeee TERAZ to już na BANK zrobią tego 1 zeta ,... lub wyżej 2 INFA i to jakie !! w 1 dniu !!!!