Cześć,
Norka czy możesz przekazać coś bardziej konkretnego. Mam nadzieję, że twoja informacja się potwierdzi. Dobre ESPI przydałoby się firmie s co za tym idzie nam akcjonariuszom.
Pozdrawiam cierpliwych
Pierwsze przychody będą mieć w tym roku.
Ale tu przecież nie o te kilka mln chodzi tylko o dopinanie umów.
I jakąkolwiek komunikację z rynkiem, że coś się w spółce dzieje
Może sam spie.. łdałaj. Forum jest aby każdy się mógł wypowiedzieć a fakt jest taki że źle to wygląda brak konkretów ze strony spółki po tak długim okresie niczego dobrego nie świadczy a że masz stresa czytając negatywne opinie to twój problem też jestem akcjonariuszem i nie uważam że posiadanie akcji zobowiązuje do zachwalania jak nie ma zaco trzeba nazywać zeczy po imieniu
Zaraz Wam napiszą że pieniądze lubią cisze, trzeba cierpliwości albo wymienią nazwiska zarządu. Standardowy bełkot. Kurs to jedno ale drugim niepokojącym faktem jest kompletny brak zainteresowania i brak obrotów. Gdyby w tle toczyły się jakieś rozmowy to nikt by nic nie wiedział i nie dobierał ? Tutaj przecież wystarczy że jakiś "ulicznik" się zniecierpliwi i leci poniżej 2 zł.
Ależ wyją chłopaczki pieknie :) ładnie ładnie wyją podlino....żercy byle parę akcji przytulić po taniości :) a nie czekaj przecież oni tutaj są żeby pomóc biednym ludzią żeby nie stracili swoich złotówek:) dzięki panowie ale Jeleni szukajcie gdzie indziej :)
Ale ty masz kuku najdziwniejsze że tak bronisz coś co nie daje żadnych konkretów na razie , myślę że każdy kto pisze negatywnie jest posiadaczem tych akcji ale są to osoby które stąpają po ziemi i widzą że nie ma za co chwalić ale tobie zależy na utrzymanie kursu bo musisz się z akcjami i boisz się spadków nam też zależy na wzrostach ale nie ma podstaw
Jak ja w czymś nie widzę podstaw to nie śmęce i dalej tego nie kontynuuje, ale jak jesteś masochistą to ci współczuję :) śmieszny z ciebie koleżka, ja się niczego nie lękam i nie boję się spadkow ja się boję wzrostów :) to jest giełda synek jak bym się miał tego bać to by mnie tutaj nie było
Mam zakupiony pakiet PHR i póki co czekam. Ale też nie dziwię się wpisom osób zniecierpliwionych pasywną postawą zarządu, jeżeli obrali krótki horyzont inwestycyjny. Obecnie faktycznie nie ma pod co kupować akcje PHR a tym samym nie ma pod co rosnąć, za wyjątkiem nazwisk które pojawiły się w spółce, ale i te nazwiska to koszty dla spółki. Więc, jak dla mnie PHR traktuje jako aktywo w głębokiej hibernacji.
Sam jestem ciekaw jaki horyzont czasowy miał na myśli prezes pisząc, że na efekty w tym profilu działalności trzeba poczekać dłużej niż w innych.
Ho, ho, koalicja czarnowidztwa coraz szersza i w dobrej formie :-) Można sobie ulżyć narzekając na spółkę, zanim ta poda kolejne komunikaty. A propos - niedługo powinni zacząć ten kontenerowy kontrakt wraz ze Zrembem dla jednego z krajów NATO. A może już zaczęli? Nie poinformowali, skubańcy? A w ogóle- były wcześniej komunikaty, że nad taką umową pracują? Nie było, nie? A przed umową z Czechoslovak Group pisali, że przygotowują się do podpisania umowy? Też nie... No co za paskudna spółka...I ten zarząd do niczego- w ogóle go to nie obchodzi, że my tu siedzimy i czekamy na espi. Co to w ogóle za komunikacja z rynkiem? Tyle fajnych espi można by wyprodukować zanim sprzeda się pierwszy nabój czy choćby łuskę - a tu nic. Skandal, po prostu skandal.
Ondas podpisał już dawno umowy na ochronę kilku lotnisk w Europie.
Ale wcześniej nie podawał, że takie umowy przygotowuje - nie wiadomo do dziś, o które lotniska w jakim kraju chodzi. Ma Ondas drony Optimus z certyfikatem otwierającym drzwi do USA Army. Ale nie wiadomo, czy armia je od nich kupuje. Za to jest tam cała grupa inwestorów, którzy ciągle się zastanawiają, czy drony Ondas są przez armię wykorzystywane, czy nie. Czy były wykorzystywane w Wenezueli a teraz w Iranie, czy nie itd.
Dziś może jakieś zawoalowane informacje z PRH dostaniemy. Albo nie. Ale do tego, że nie będą pisać wyraźnie o tym z kim i o czym rozmawiają trzeba się przyzwyczaić. Podpiszą umowę - będzie komunikat. Może z kwotą, może bez wskazania kontrahenta. I tyle.
Dnia 2026-03-11 o godz. 23:16 ~Street napisał(a): > Czyli o wzrostach zapomnij, zresztą o czym wy tu piszecie przy tych obrotach to jak masz 200 akcji to będziesz je sprzedawał przez 3 sesje
Toś sobie wybrał moment na taką ciekawą konkluzję:-) Powinienem ci odpowiedzieć jak Zagłoba do Rocha Kowalskiego, ale jestem delikatny, więc napiszę tylko - spójrz na dzisiejszy obrót. Myślę, że te 200 akcji sprzedałbyś jednorazowo, skoro prowizje w twoim BM takie wysokie.