Dokładamy kolejne 7 mln odsetek mozna czekać funt też zwyzkuje ,ale najważniejsze sa DWIE PRZEGRANE SPRAWY PRZEZ RP szanse na wygranie sprawy przez RP sa zerowe
Hej, co się tak spinacie? nie macie papiera to luzniutko trzymajcie fasonik. Zwłaszcza Ty widłowy vel QS co wyłazisz z nory gdy rozmawiają poważni inwestorzy.. Pamietamy twoj blamaz co koło złotówki sie pomyliłes i sprzedałes Praire, teraz wyjesz tu na forum i emanujesz agresją słowną jak nikt inny,
Szanowni Akcjonariusze, Bedzie Bardzo Dobrze. Mamy swieczke sprzed dwóch dni podobną jak w listopadzie w 2025 o duzej wymowie Jak nie wczoraj to do piątku zadziała technicznie. Pamietajcie ze przed ESPI nigdy nie rosnie.
Jeżeli ja jestem bez akcji to Ty jesteś mistrzem AT i każda prognoza Ci się sprawdza haha. No ale wszyscy wiemy że tak nie jest xd nigdy nie sprzedałem swoich akcji miernoto. Mało tego, ja kupiłem pierwszy pakiet zaraz po debiucie. Wprawdzie mały (względnie) ale przez lata dokupowalem i jeszcze do niedawna miałem średnią 0.65 groni ofermo. Teraz troche średnia urosła ale i pakiet razem z nią xd
Średnią 0.65 groni ??? Albo 65 groni albo 0,65 złotych. Na tej spółce nigdy ceny poniżej grosza nie było. I taki bez podstaw wiedzy za umoralnianie się bierze. OFERMA.
No mistrz ślepakami strzela, a na poważnie, to marzec jest idealnym momentem na 2-3 sesje po +50 % i wyeliminowanie wszystkich spadziów, kolarzy i wróżbitów.