W obrocie jest 10M akcji. W ciągu jednego miesiąca obrót był 6,5M akcji. Hipotetycznie 3M akcji mają większościowi, i teoretycznie nimi nie handlują (nie ma żadnych info na ten temat). Wniosek z tego jest taki, że ulica obróciła prawie całą swoją pule. Nie uwierzę w to, że kółkowicze wygenerowali 6,5 M obrotu. W ostatnim tygodniu obrót 3,5M. Ogólnie kurs wzrósł w ciągu miesiąca o 88%, kółkowicze nie zrobią takiego wzrostu. Wniosek, jeżeli ktoś skupuje te akcje, to chyba jest już wyprzedane na max. Co świadczy o tym, że zaraz pojawią się akcje serii C. Co wy na to?
Jak się pojawią to raczej na alternatywnych notowaniach tu nie wejdą bo spolka idzie w gore i po takich infach które zaraz beda jeszcze nie spadnie do 20gr przecież
Trafna uwaga z tym przemieleniem free floatu. Widać gołym okiem, że rynek jest kompletnie wyczyszczony ze starego papieru, a obecny wzrost to wynik potężnej akumulacji, a nie zabawy kółkowiczów.
Sam monitoruję arkusz bardzo uważnie i potwierdzam, że ktoś już konkretnie sprawdzał głębokość rynku – udokumentowałem momenty, w których TKO przy zerowej podaży i potężnym zleceniu kupna (PKC) wybiło na nierealne 6,00 zł, co dawało zmianę rzędu +1270%.
Jestem tu od czasu chocolate Cambridge - bardzo im kibicuje w tym nowym biznesie. Sam prezes zrobił pożyczkę 2 miliony dla firmy na oprocentowaniu 10% rocznie. To musi oznaczać, że są pewni że to się już rozkręci. Nie chcę się mylić. Powodzenia, trzymajcie akcje do solidnej zieloności
Spojrzałem na wykres z 3M. Pierwsze zbieranie było od 22/12 do 30/12 - pozbierali poziom 0,25. Potem piękne czyszczenie poziomu 0,40 od 5/01 do 22/01. Chwila oddechu - boczniak. Od 13/02 zbieranie kolejnych poziomów, teraz pewnie będzie znowu bujać kursem na boczniaku, bo nie ma za bardzo co zbierać, w opcji że nie jest to spekuła. Jeżeli jest to spekuła to nie wiadomo gdzie jest limit