jak zwyklke jak cos na bankierze napisane to juz trzeba sprzedawac, kurs od 3 dni szedl tak + 15% + 26 + 26 ja kupilem po 30 a sprzedalem po 49 polowe, reszte chcialem sprzedac pod koniec secji, i coraz nizej sie ustawialem i nie moglem. Wiem ze pod koniec nawet po 40 zlotych nie moglem sprzedac akcji. jak ty po takich wzrostach liczycsz na kilkadziesiat procent to gratuluje ja tam dziekuje pokornie za to co zarobilem.
Nie martw się jutro sprzedasz po 60 z pocałowaniem w rękę. Problem to mają ci co chcą kupić, więc nie naganiaj na spadki ! Tak mało papiera, że będą się bić cały tydzień, a ile docelowo osiągniemy to się zobaczy, poniżej 80 zł nie przewiduję.
sprzedalem reszte po 65 i 64 zlotych. Nie mam juz dropa. ja tez lubie spekulowac i nie naganiam na spadki ale dla mnie to ta spolka juz urosla za duzo.
Na tym co dzisiaj sprzedalem to ponad 100% zysku w tydzien/
ale i spadl ladnie,
odkupilem dzis dropa
po 42 kupilem jedna partie, i 2 po 38.1, zobaczymy co dalej, przy 38 obstawialem dolek dlatego sie ustawilem choc nie wykluczam 36 co mi sie mniej prawdopodobne wydawalo. po 42 to kupilem z glupoty wlasnej bo niecierpliwosc mnie ogarnela to tego zakupu nie bede komentowal. srednia mam ponizej 40 ale niewiele
i znow troszke mi wpadlo po 38.1
i ciekawe czemu po 60 sie ze mna klociliscie i pisaliscie ze bedzie w gore szedl a teraz jak jest duzo taniej to nikt nic nie pisze na temat dropa.