• Wojna Autor: ~Jon [109.243.3.*]
    Jeśli dalej będzie wojna na takim poziomie do czwartku siedzimy na 10zł
  • Re: Wojna Autor: ~martino1000 [193.24.247.*]
    Abym miał tylko kasę żeby w tej cenie dokupić
  • Re: Wojna Autor: ~dr [83.8.251.*]
    Ja dzisiaj dokupywałem . Po każdej takiej zwale jest odbicie z rekordem . Pewniejszy jest zarobek z łapania szabli niż siedzenie na Mirku przez rok . Spokojnie wystawiam na ,< - 5 > jeszcze potrzebuję 3 dni i mi wystarczy z uśrednianiem . Daje sobie max miesiąc i będę zarobiony .
  • Re: Wojna Autor: ~AS [91.94.107.*]
    Chiny juz tupneły
  • Re: Wojna Autor: ~dr [83.8.251.*]
    Pomarańczowy i jego towarzystwo ma wszystkie aktywa w papierach . Już na cłach robili kółka ( sprawa sprawdzona ) teraz też zresetowali ustawienia i wywindują szybciej niż nam się zdaje . Szczerze szkoda mi ludzi ale jest to taka możliwość zarobku że aż łapy swędzą . To nie zwała gospodarcza - przez błąd - globalny kryzys - to typowa finansowa wojenka .
  • Re: Wojna Autor: ~MC60 [31.61.232.*]
    Chciałem kupić po 11 zł. jak ci znajomi z ostatniej emisji i marzenia mogą się urealnić. Pomarańczowy powiedział, że to Natanjachu.. go napuścił a ten od razy się wyparł jak Judasz (tradycja). Teraz namawiają oby do akcji przyłączyli się anglicy, ale im nie spieszno. Oby naszych nie molestowali. Wystarczy już strat osobowych i kosztów po Iraku i Afganistanie.
  • Re: Wojna Autor: ~Socho [91.94.115.*]
    @dr na jaką cenę dolecowa czekasz, zeby sprzedac ?
  • Re: Wojna Autor: ~Arpolty [146.70.37.*]
    godna wycena to wydaje się być 60-70zł?
  • Re: Wojna Autor: ~Arpolty [146.70.37.*]
    https://www.money.pl/gospodarka/gigant-naginal-prawo-grozi-mu-nawet-3-letnie-wykluczenie-z-przetargow-7260575204444288a.html
  • Re: Wojna Autor: ~dr [79.117.146.*]
    Nie mam pojęcia - chcę do wakacji przytrzymać i będę patrzył co się święci . Nie stawiam sobie granic cenowych bo już na ,, super'' spółkach kisiłem latami a słabe sprzedawałem i okazywało się że na początku drogi .
[x]
MIRBUD 1,81% 11,25 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.