• długoterminowe inwestory Autor: blockbuster [31.10.139.*]
    halo... okazja :)
  • Re: długoterminowe inwestory Autor: ~icek [194.126.165.*]
    nie Ty będziesz decydował kiedy będziemy kupować czy sprzedawać
    tu większość inwestorów wie co ma w portfelu ile może zainwestować i jaki jest horyzont potencjał do wzrostów
  • Re: długoterminowe inwestory Autor: ~icek [194.126.165.*]
    Jestem tu z wyboru, nauczony doświadczeniem że bawiąc się w daytrading zgarniasz tylko ochłapy, co z tego że wygrasz 5 razy po 10 % jak za 6 razem pociąg Ci odjedzie i stracisz możliwość wygrania tysiąca %. Już to przerabiałem na cdprojekt i na 11bit, ucieszony kilkoma wygranymi inwestycjami po 5-10% zostałem na peronie gdy kurs uciekł i wzrósł z 4 na 400zł , a na 11bit z 7 na 700, a wystarczyło być cierpliwym i poczekać 2-3 lata.
    Tym razem będę cierpliwy, celuję w 100-120zł w 2028-29roku będzie już po premierze lotf2 i sniper, a szczytu hossy na gamingu

Jak to Buffet powiedział "Giełda to mechanizm transferu pieniędzy od niecierpliwych do cierpliwych"

• Re: długoterminowe inwestory Autor: ~Hans [91.94.121.*]
    Ty juz Zostałeś długoterminowym inwestorem z przymusu….
    Statystyka tej spółki mówi wyraźnie wyłącznie krótka spekulacja a wszystko co długoterminowo to strata 50 -70%
  • Re: długoterminowe inwestory Autor: ~nowy [84.40.157.*]
    Dnia 2026-03-03 o godz. 16:55 ~icek napisał(a):
    > Jestem tu z wyboru, nauczony doświadczeniem że bawiąc się w daytrading zgarniasz tylko ochłapy, co z tego że wygrasz 5 razy po 10 % jak za 6 razem pociąg Ci odjedzie i stracisz możliwość wygrania tysiąca %. Już to przerabiałem na cdprojekt i na 11bit, ucieszony kilkoma wygranymi inwestycjami po 5-10% zostałem na peronie gdy kurs uciekł i wzrósł z 4 na 400zł , a na 11bit z 7 na 700, a wystarczyło być cierpliwym i poczekać 2-3 lata.
    > > Tym razem będę cierpliwy, celuję w 100-120zł w 2028-29roku będzie już po premierze lotf2 i sniper, a szczytu hossy na gamingu
    > >
    > > Jak to Buffet powiedział "Giełda to mechanizm transferu pieniędzy od niecierpliwych do cierpliwych"

nieprzeciętna wyobraźnia to trzeba przyznać :)
  • Re: długoterminowe inwestory Autor: ~Król_Ptyś [195.136.137.*]
    100-120 zł jest to technicznie niemożliwe, ale 30zł juz tak.
  • Re: długoterminowe inwestory Autor: ~Holland [158.173.20.*]
    Widze, ze znowu sa dawcy kapitalu co pisza, ze oni czekaja na 120zl...

Po pierwsze spolka nie ma NIC do zaoferowania. Sniper to juz odgrzewany kotlet. Natomiast LOTF to projekt kompletnie nierentowny dla spolki. Prawie 2.5 roku od premiery nie zarobil na siebie nawet zlotowki. Kolejny wydany przez epic tym bardziej bedzie porazka. to zwyczajnie nie przyniesie spolce pieniedzy i stad zlotousty juz zabezpiecza sie ogromna emisja. On juz wie, ze wkrotce nie bedzie kasy a ta z LOTF2 nie wystarczy na dalsza dzialalnosc.
    Pisanie wiec o jakichs planach na 2028 rok to sa fantazje.
  • Re: długoterminowe inwestory Autor: ~Positivum [77.236.28.*]
    50/50
    Jeśli będzie pozytywne info o objęciu.. to chyba nie muszę tłumaczyć co się stanie tutaj.. jeśli nie..
    No cóż.. jak mówią.. ryzyk.. fizyk..
    Trzymam kciuki za pierwszą opcją.
  • Re: długoterminowe inwestory Autor: ~Holland [158.173.21.*]
    Jak beda chetni na emisje po 2.50zl to kto Ci bedzie to pompowal wyzej ?
    Okolo 100 mln zl ktore nie trafi wtedy na rynek.
  • Re: długoterminowe inwestory Autor: ~Myślący_Inwestor [93.176.235.*]
    Ale ty głupoty piszesz widać że nie masz kompletnie pojęcia o grach i branży
  • Re: długoterminowe inwestory Autor: ~Holland [181.214.206.*]
    Dnia 2026-03-04 o godz. 14:09 ~Myślący_Inwestor napisał(a):
    > Ale ty głupoty piszesz widać że nie masz kompletnie pojęcia o grach i branży

Nie wiem co ci sie nie zgadza tyt….'myyslacyy'

Czy to, ze gra ktora nie tylko nie zarabia na siebie ale UWAGA po ponad dwoch latach nawet sie nie zwraca jest absolutna porazka?
    Ala ta spolka miala wiecej porazek. Powazni inwestorzy dawno nie zwracaja uwagi na kolejne barwne opowiesci zlotych ust.
    Tu lapie sie tylko narybek ktory daje sie naiwnie nabierac i ten narybek w 80% traci Finalnie duza czesc kapitalu.
    Zyja jak w klasycznym syndromie sztokholmskim.

Czyy moze to ?

W 2025 r. Steam miał około 74–75 procent udziału w rynku dystrybucji cyfrowej na PC, podczas gdy Epic Games Store posiadał około 3 procent, jeśli mierzyć je przychodami od stron trzecich.

https://coopboardgames.com/statistics/epic-games-store-vs-steam-market-share/
[x]
CIGAMES 0,17% 3,04 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.