A skąd wiesz czy sprawa w ogóle do sądu trafi? Na razie ponad 2 lata od zatrzymania i nic. Zakończyli śledztwo i wnieśli akt oskarżenia? Równie dobrze może się skończyć umorzeniem i sprawa nie trafi w ogóle do sądu.
To prawe i rzetlenę pismaki z Puls biznesu, którzy nawet delikatnie sugerowali, że tu będę takie zwroty dotacji, że ho ho, choć żaden nawet niepochyli się nad tym, ile już mają rozliczonych by poinformowali, że sprawy zostały umorzone. Chyba na tym właśnie polega rzetelne dziennikarstwo, choć faktycznie nigdy ich o takie nie posądzałem. Zamieścili artykuł, to powinni informować, co się dalej ze sprawą dzieje. No chyba że to amatorszczyzna i szukanie taniej sensacji.
Też jestem takiego zdania, że jak wtedy się tak zainteresowali sprawą, iż zatrzymano Bielskiego to mogliby po 2 latach sprawdzić co się dzieje, na jakim etapie śledztwo itd.
Nie w czy można to odebrać jako plus, ale fakt, że będzie spadało powoli lub wolniej od innych spółek i tak jest, patrząc na poziom kursu bardzo zły. Obroty trzeba zrobić, a jedynym rozwiązaniem będzie schowdzenie coraz niżej. Zarząd milczy, bo w sumie co ich obchodź kurs, skoro mają swoje problemy. Raport w maju, a może takie spadki są im na rękę. Sprzedawał nie będę to szkoda nawet na to patrzeć. Pozdrawiam.
Problem polega na tym, że tu nikt nic nie wie, a już na pewno, na jakim etapie są rozlicznia, czy i kiedy ewentualnie będzie wszystko rozliczone. Te wszystkie wpisy to tylko jakieś marne próby zabierania głosy w sprawie, w której i tak nie ma się pojęcia. Póki nie podadzą informacji, a widać, że mając to gdzieś to tylko gdybanie. Dziwię się, że niby dorośli ludzie, a może nawet inwestorzy zajmują się zamieszczaniem takich bzdur.
Dobra Broniu przepraszam, a teraz pochwal się wiedzą. Z ile źródeł były dotacje, pewnie wiesz, gdzie to sprawdzić, bo ja wiem, a później napisz dokładnie, które zostało rozliczone, a które jeszcze nie i na jaką kwotę? Z góry dziękuję, że ktoś w końcu posiada tu, jaką wiedzą i się nią podzieli.