Ja wierzę w komercjalizację podobnie jak na Scope..Jak wierzysz w spółkę to czemu nie. Do tej pory prezes dowiózł obietnice, poza tym po tych wywiadach czuję, że on chce być poważany aniżeli chce wszystkich wyrolować
yu na technike sie nie patrze szkoda czasu, moze byc i 10zł jak i 100zł to wszystko zalezne od wiecie czego, jedno tylko prezes jakis nie halo czasami, rza ze w tym pólroczy innym razem ze w ciagu 2 lat, ja chetnie kupie ponizej 30ale to malle szanse
Zauważalnie mniej niż w czasie spadku, natomiast wystarczająco moim zdaniem dużo, żeby dać do myślenia, że następne próby jazdy w dół mogą zostać szybko rozebrane. Zapewne na wiadomości w sprawach komercjalizacji będziemy czekać w okolicach 40. Po włączeniu ewentualnym do wig80 nie spodziewam się niczego specjalnego jeśli chodzi o wpływ na kurs. Tak to widzę, jak będzie zobaczymy.
w sumie żadna roznica ...pare PLn w ta czy w druga ---tak jak miedzy 11-13 nie było znaczenia czy masz Złotowke wyzej brane czy zlotowke nizej z sreeniej tego przedziało 12 PLN....
Bo tutaj gra jest o potencjalnie OGROMNA KASE.....i nie mowimy tylko o Kursie spółki ale potenchjalnych dywidendach ktore ONE SAME ....w najblizszych latach moga wynosiuć Wielokrotosc Obecnej ceny rynkowej..jesli wszystko pójdzie GIT....z CoolCryop PacePress , AtriClamp i MiniMAx.:))
Dnia 2026-03-05 o godz. 14:18 ~Buffett-owa napisał(a): > Dokładnie tak jak piszesz. Tu nie chodzi o drobne na waciki, tylko o grubą kasę. > > Ja mam już ponad 30K akcji i cały czas dokupuję.
No i GIT....bo tu jest Duza szansa na zrobienie wielkiego wyniku ----nawet na samym dywidendowym potencjale.....juz nie wspominajac o wycenie akcji wynikajacym z jego potencjału wzrostowego kursu akcji....