• Numery działek się pokrywają Autor: ~Głogowianin [31.60.39.*]
    Jak wpiszemy onde i bras fv to w opisie z wyszukiwarki numery działek się pokrywają.
  • Re: Numery działek się pokrywają Autor: ~zaskoczony [83.249.125.*]
    I co z tego? A jak Wpiszesz Onde i Wykonastwo dla ONDE To miała z nią kontrakt na wykonastwo firma Fotovolt może nie na ten temat ale na coś tami miała :) Tak to możemy Sobie gdybać i szukać cały czas.
    Na razie czekamy na informację ze spółki a tym czasem kurs troszkę przysiada. Czasem zastanawiam się kto będzie cichym zwycieżcą jesli ta farma dojdzie do skutku.
    Ja czekam na kilku spółakch aż ruszą i się doczekam. Na razie jeśli chodzi o skalę najlepiej zadowala mnie orlen zakupiony w styczniu tamtego roku.

Pozdrawiam i życzę cierpliwości, bo kto jak kto ale posiadacze tej spółki napewno ją mają.
  • Re: Numery działek się pokrywają Autor: ~vklf [31.61.253.*]
    Według mojej wiedzy farma Onde jest na dużej działce 655/16 i została już zbudowana w ostatnich kilku miesiącach. Spółka która jest tam inwestorem i stroną decyzji nazywa się Solar Serby sp zoo. Była to spółka córka Onde i została sprzedana Enerdze. Natomiast farma Bras projektowana jest na kompleksie 7 działek 655/37-655/43, które są nadal puste. Należy zwrócić uwagę, że oba przedsięwzięcia nazywają się Farma fotowoltaiczna Serby, stąd wyszukiwarki AI mogą błędnie kojarzyć to jako ten sam obiekt.
[x]
BRAS -2,95% 0,23 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.