wszystko zostało sprawnie załatwione, zwrot pieniedzy i gitara, nigdy juz nie kupie butów w CCC a obecnym Modivo, papierowe buty z których wylazła pieta, ech hhhh, jakie buty takie i akcje
melduje że to nie pierwsza para butów które reklamowałem i żadna para nie wytrzymala dłużej jak rok, powinni skracac reklamacje do roku to i moze wynik finansowy spółki by sie poprawił
Dnia 2026-03-02 o godz. 13:49 eliaszyn napisał(a): > melduje że to nie pierwsza para butów które reklamowałem i żadna para nie wytrzymala dłużej jak rok, powinni skracac reklamacje do roku to i moze wynik finansowy spółki by sie poprawił
to ty jeden z tych co nosi przez prawie dwa lata a pózniej reklamujesz,wstydu człowieku nie masz za grosz
ja niedawno 2 pary Lasockiego kupiłem i jestem zadowolony z tym że w zimowych odkleiła się częściowo wkładka w jednym bucie i oddam do naprawy niebawem ......... buty mają to do siebie że się zużywają najszybciej, ale nosić je trzeba :)
z Wojasem nigdy nie miałem problemu tak jak z Badurą czy Ryłko, tak Lasocki głównie w damskich kolekcjach jakoś tam sie sprawuje ale już nie na tyle dobrze jak był odrebnym podmiotem, jego produkty oniżyły swą jakość gdy Lasocki został przejety przez ccc
Jak się chodzi cały czas tylko w jednych butach to tak się może zdarzyć.Ja zauważyłem że u mnie na świętach nikt z gości nie przyszedł w butach z CCC..Gdy zagadnalem o tym to odkryłem że ludzie mają przeświadczenie że buty w CCC są słabsze bo wszystkie są szyte w Azji.Moze model z Kazar jest lepszy gdzie część jest produkowana w Polsce