chciałbym jeszcze przeprosić bo pisząc moje przemyślenia zapomniałem jakie było główne pytanie wkleje stary wpis z archiwum
Do rozminowania sporu jest potrzebna tylko dobra wola nie są potrzebne żadne wyroki ale jeśli jedna strona twierdzi że go wykonała druga że nie to jest nowy spor prawny ..gdyby Orlen był pewny swoch racji już dawno dałby do prokuratury czy sądu pozew przeciwko drobnym ...a byly już pozwy w innych sporach za komentarze na forum ...Co Nam zrobisz jak nie mamy Pana płaszcza i co nam Pan zrobi ...kilkuletni nowy spór prawny
Sam nie mam wiedzy prawniczej ,aby znaleźć odpowiedz na dane pytanie obdzwaniam co najmniej kilku specjalistów z danej branży i sumuję odpowiedzi ,uznając że większość ma racje np 4 osoby na tak 1 osoba na nie ,choć niekiedy są trudne pytania gdzie odpowiedzi fachowców rozkładają się na 4 na tak a 2 na nie czy 3 na tak a dwie na nie -wtedy zwiększam liczbę fachowców którym zadaję to pytanie dążąc do uzyskania większej przewagi w odpowiedzi na tak czy nie .Tutaj tego nie robiłem
Z wyrokiem i uzasadnieniem jest tak jak w reklamie Hepaslimin, przede wszystkim zdrowa wątroba główny wyrok a uzasadnienie i wymienione tam rożne okoliczności
-to efekty uboczne? powoduje odchudzanie bo znikają boczki...jaki kompromis spowodują efekty uboczne zawarte w uzasadnieniu niedługo się przekonamy
Przy okazji kiedyś przez kilka dni nie powinien a był ogólnodostępny przez błąd strony serwis Coggle który pomaga tworzeniu takich nietypowych „grafów” tzw maapa myśli to popularny sposób zapisywania informacji, pomagający rozłożyć dane na czynniki pierwsze oraz – podobno – aktywować synergiczną współpracę obu półkul mózgowych. Można stworzyć nasze drzewo myśli, samotnie lub wraz z zapraszanymi współpracownikami.
tytuł RYZYKA PRAWNE UCHYLENIA UCHWAŁY DELISTING spółki ENERGA
Nie wiem kto go stworzył ale z dużym prawdopodobieństwem sugerowałem i do sadu mnie nikt nie dal ze mogą to być przemyślenia prawników reprezentujących ENERGA /ORLEN w tym sporze z drobnymi akcjonariuszami ..bo kto inny i po co by go robił ...poniżej zrzut ekranu..brać lupę /jeśli jakość słaba i czytać i samemu wyciągać wnioski/
https://images89.fotosik.pl/712/44428eaf73032111.jpg