• Bessa was wessa Autor: ~Hans [84.233.216.*]
    Marzenia sa piekne te ktore zostaja marzeniami
    Bessa was wessa
  • Re: Bessa was wessa Autor: ~Kostuch [46.112.109.*]
    Jaki ty jesteś przewidywalny... . Gdyby mógł obstawić zakład że dziś z rana wyskoczysz z takim tekstem to zarobiłbym mnóstwo pieniążków:)
  • Re: Bessa was wessa Autor: ~Hans [84.233.216.*]
    A widzisz nie masz zadnych pieniazkow wiec wez sie do kopania rowow. O ile masz bicki a nie ze schowasz sie za lopate
    Żeby trollować trzeba mieć choć trochę pomyślunku a ty tak bez polotu i fantazji straszysz bessą. Postaraj się choć trochę, może Chat GP ci pomoże, tylko pamiętaj aby przed wklejeniem twórczości Chata na forum bankiera, wypadało by to wcześniej choć raz przeczytać i zastanowić się czy to ma ręce i nogi:)
    Ja nie z twego pokolenia Z aby uzywac chata bo w glowie zero.
    Twoje wpisy sugeruja ze nawet chat jest bezradny bo z g.. bicza nie ukrecisz
    No i na dodatek wulgarny. Tak pokazujesz tylko swoją słabość i brak pewności siebie. Czym to jest spowodowane?. Nie wiem i nie chcę wiedzieć. Jednakże chyba jest to związane z jedną zasadniczą kwestią, która jest stara jak świat tj. mamoną. Bo premii za swą pracę to ty raczej nie zobaczysz... .
    Haha… ostatnia rzecz jakiej mi brak to mamona jsk ja zwiesz….
    Ty za ta mamone zrobiles z siebie posmiewisko i jestes w stanie wypluc z siebie najgorsze klamstwo
  • Re: Bessa was wessa Autor: ~Marian [82.139.13.*]
    Kostuch w szkole Hansowi zabierali koledzy kanapki , czasem dostawał blachy w czoło
  • Re: Bessa was wessa Autor: ~Hans [191.101.157.*]
    Dnia 2026-03-02 o godz. 20:25 ~Marian napisał(a):
    > Kostuch w szkole Hansowi zabierali koledzy kanapki , czasem dostawał blachy w czoło

Marianku jak ja chodzilem do szkoly to twoja stara byla jeszcze cnotliwa
[x]
CIGAMES -1,81% 2,98 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.