Wcale nie chce dokupywac, nie mam nawet tego ale z obserwacji i analizy sytuacji tak mi sie wydaje -10 na poczatek a potem kurs moze odrabiac jesli indeks tez bedzie odrabial po spadku
Dnia 2026-03-01 o godz. 20:17 ~gekko napisał(a): > Wcale nie chce dokupywac, nie mam nawet tego ale z obserwacji i analizy sytuacji tak mi sie wydaje -10 na poczatek a potem kurs moze odrabiac jesli indeks tez bedzie odrabial po spadku
To co ty tutaj robisz , nudzisz się , a czy wiesz co zwierzątka niektóre robią , nudząc się ?
Dlatego Trump zaatakował w sobotę, żeby giełda zdążyła to przetrawić. Jutro na wigu 20 drobne spadki, krach na liniach lotniczych, zbrojeniówka mocno w górę
Wojna jest, czasy niepewności, paniki i strachu także teraz czas na zbrojeniówkę,+10% z rana. Kapitał będzie uciekał ze "zwykłych" spółek i szukał bezpiecznych przystani jak zbrojeniówka czy kluczowe surowce. Może też KGHM urośnie.
Trump właśnie powiedział że bombardowania potrwają aż do 4 tygodni. Także gdzie są Ci co mówili że w niedzielę będzie już po wojnie?
Rzeczywiście powiedział o 4 tygodniach. No to pewnie surowce pójdą w górę. Złoto i srebro up, a jak srebro to i kghm.
Najbardziej ciekawy jestem orlenu