to zniknięcie oraz powrót może wiele oznaczać, np. czyszczenie martwych rachunków. To jest pozytywny sygnał... Ktoś naszego trupa chce przywrócić do życia wg mnie.......
czasami dobre nic jest lepsze niż złe coś....ja czekam aż odwieszą albo zdejmą. Jest mi to obojętne, gdzie indziej dzięki dywersyfikacji wpadło sporo kasy więc stać mnie żeby ich przetrzymać niezależnie w którą stronę pójdzie
a Twojej wypowiedzi wynika to do czego ja i tak zmierzam czyli po odwieszeniu góra choćby na krótko. Kto się dobrze wpasuje ze zleceniami to zarobi, pozdro
Czyli jak, a raczej jeśli odwieszą to ratuj się kto może? To kto odkupi jak wszyscy mają sprzedawać hihi Smiać mi się troche chce, odbudowe już tu widzieli niektórzy, ale te szarlatany z "rządu" po tym jak się rozprawili z rafką wszystkich wyleczyli ze złudzeń w gratisie. Ojejku jejku, szkoda ludzi jak zwykle.
OK, jesteście młodzi, namiar kancy na pewno znacie która w tym temacie rzeźbi i jak jest znana. No to pokażcie że potraficie działać, że jesteście przebojowi i albo w te albo wewte. Wśród Was jest mnóstwo prawników, zróbcie jakąś grupę czy inny wynalazek i przetnijmy ten wrzód na d....albo chociaż medialnie wyciągnijmy to z kąta, żeby ktoś nie żerował na obecnym statusie "niczego" Ja to już za stary na to jestem ale do Was świat należy, więc załatwmy to wspólnie zanim pójdziecie do wojska bo trzeba sprawy ogarniać. Pozdrawiam wszystkich