• Co ma być to będzie Autor: ~Rafi [31.61.189.*]
    Ludzie to nie pierwszy i nie ostatni taki wyczyn. Przez Trampka już nie raz kurs leciał. Spadek w poniedziałek gwarantowany ile ? To zobaczymy o 9.00 ale to nie katastrofa i nie koniec , Sama spółka ma się dobrze co widać i myślę że taki chwilowy kryzys przeżyje bez problemów. Jedynie na co mogą liczyć akcjonariusze w tym i Ja że zakończy się to jak najszybciej a kurs trafi na właściwy tor.
  • Re: Co ma być to będzie Autor: ~Yes [15.220.65.*]
    O co wogóle ten lament. Zeszłoroczne ataki Izraela w czerwcu bez wpływu na wyniki. Ba nawet rekord wykręcili. Tu zaraz ogłoszą ze osiągnęli cele i do końca tygodnia będzie koniec.
  • Re: Co ma być to będzie Autor: ~La [77.236.11.*]
    Iran nie odpuszcza. Konflikt jest poważniejszy, w dalszym ciągu eskaluje.
  • Re: Co ma być to będzie Autor: ~Michu [178.235.119.*]
    A co mają zrobić ? Po 1 dobie wywiesić białą flagę ?
  • Re: Co ma być to będzie Autor: ~Kubuś [37.109.148.*]
    Straszny lament. Trudno, nic nie poradzimy, a najwięcej krzyczą Ci którzy podobno sprzedali na samej górce i już są bez akcji. Jutro chyba będziemy musieli dopłacić do każdej akcji i prosić się żeby ktokolwiek od nas kupił
  • Re: Co ma być to będzie Autor: ~Misiu31 [37.248.216.*]
    Ja Wam powiem, że był taki czas, że miałem tu kilka tysięcy akcji, i było to jeszcze całkiem niedawno. Teraz mam tylko kilkaset akcji, raptem 10% poprzedniego zaangażowania, i jeśli spadnie do 140 zł albo niżej, a tego nie wykluczam, to zamierzam kupować.
  • Re: Co ma być to będzie Autor: ~Yes [31.183.192.*]
    No i co posterunki zawodach?
    https://www.rmf24.pl/raporty/raport-izrael-w-stanie-wojny/news-iran-zlamany-drugiego-dnia-wojny-donald-trump-oglasza%2CnId%2C8068998?fbclid=IwdGRjcAQRdtBjbGNrBBF2qGV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHpMcXepZaZbaUgSoSCrQ2cH7zfQWt8ibtAc1f-IJuHY_j_7asWZXRKpThjAh_aem_YcnMlkow5hloZrMUJXEmlg
[x]
RAINBOW 0,00% 140,30 2026-05-27 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.