Ewidentnie ci co pozbyli się akcji do 11 000 000 teraz odkupują je po niższej cenie aby ,gdy będzie dobre info sprzedać je z tysięcznym być może razy x zyskiem i po wprowadzeniu serii C i D razy trzy lub więcej od wyjściowej takie to historię Pani Aniu
Wątpię żeby w tym roku mam Medtech kupiony w czerwcu i cisza tam chociaż kursem nadrabiam a tu totalna porażka a główny co naganiał lata po innych spółka a tu jeszcze wyciągnął kasę i pewnie odda w akcjach których nie dopuścili jeszcze przynajmniej tak wnioskują tu na forum.
Tu jest czysty wałek nie mieli kasy później pożyczka dla na maszynę do drutu kurs z 1.8zl do 40gr
Następnie emisja akcji bo firma bez kasy a jak dostali kasę z emisji to zrobili sobie pożyczkę dla siebie.. Mafia w białych rękawiczkach.No może nie do końca.powodzenia odważnym co wsadzają tu pieniądze. Ja straciłem mnóstwo
Obawiam się że za pewien czas zostanę zmuszony o poinformować odpowiednie organy ścigania przestęoczości zorganizowanej o możliwości popełnienia przestępstwa .....