• Iran 24h Autor: ~Mefisto [31.61.180.*]
    To do ilu spadnie tym razem? Piszcie swoje propozycje. Moją znacie :)
  • Re: Iran 24h Autor: ~tomi [149.88.25.*]
    Widać w ogole nie ogarniasz makroekonomii. Otóż po takim wydarzeniu umacnia się dolar i złoto. A tu jest prosta zależność, im wyższy kurs dolara tym Medicalgorytmics więcej zarabia.

Nie dziękuj.
    Pozdro
  • Re: Iran 24h Autor: ~Mefisto [31.61.180.*]
    W tym problem, że MDG nie zarabia żadnych dolarów czy złota. Tutaj starczy tylko na sowitą wypłatę dla menejdżmetu i personelu :)
  • Re: Iran 24h Autor: ~medic [79.127.207.*]
    Oczywiście że zarabia w dolarach, z większości rynków. A najwięcej z USA. Stawki w umowach mają w dolarach a pracownikom płacom głównie w PLN. Szok inwestować w spółke i nic o niej nie wiedzieć
    Dokładnie tyle zarabia, że nawet dywidendę płaci :) Dlatego na giełdzie większość traci :)
  • Re: Iran 24h Autor: ~fxx [79.127.207.*]
    Po co tu siedzisz jak ci nie pasuje spółka?
    Kup sobie cos innego i tam sie udzielaj.
  • Re: Iran 24h Autor: ~fxx [79.127.207.*]
    Zresztą w przypadku takich groszołapów to z dywidendy miałbys moze na waciki. Ile masz akcji 300 szt. 500 szt?
    Jestem tutaj aby przemówić wam do rozsądku, ktoś musi, padło na mnie :)
  • Re: Iran 24h Autor: ~Wilczur [178.43.234.*]
    Mefisto jak nie masz nic merytorycznego do powiedzenia to nie zaśmiecaj bo to bez sensu jest.
  • Re: Iran 24h Autor: ~Frog [95.49.248.*]
    Biedak jest bez akcji i chciałby kupić taniej i dlatego tak skomli bez sensu i szuka pretekstu do zaniżania kursu,a ten atak na Iran zakończy się w przyszłym tygodniu.
    Strasznie wieje sandałem i niskim kursem na tym forum. Trzeba czasami coś napisać :)
  • Re: Iran 24h Autor: ~Wilczur [178.43.234.*]
    No i koniec paniki na BTC. Krypto już na zielono.
  • Re: Iran 24h Autor: ~Ob [31.0.54.*]
    Pewnie coś poleci w dół aczkolwiek ta spółka w żaden sposób nie jest zagrożona tą wojną.
    Bardziej obawiałbym się firm handlujących chińskim towarem bo w najbliższym czasie logistyka może być zagrożona co przełoży sie na sprzedaż… Nie wiadomo nawet czy kapitał nie zostanie przerzucony na spółki technologiczne/militarne itp u których występuje małe ryzyko.
    Pożyjemy zobaczymy
[x]
MEDICALG -5,51% 30,00 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.