Zapowiada się gorący tydzień na KHS. Liczę, że przebije 50 groszy za akcję. Po takich informacjach i takim obrocie można się spodziewać takich wzrostów.
a czy wogole ktos zwraca uwage na AT? bo jesli chodzi o fundamenty to chyba chyba kazdy wie jaka jest sytuacja... ale jesli chodzi o AT to czy ktos sie przyglada wskaznikom swieczkom itd, ktos widzi jak sie zachowuje np STS na tyg wykresie? nie mowiac juz o innych ATowskich przyrzadach... :)
bedzie dobrze
dzisiaj jeszcze powinno być info w tej sprawie. w piątek też się sporo papiera przemieliło. coś mi podpowiada, że prezes i pan Wójcik prowadzą skup. Ale kto sprzedaje?
dziwnie nieco mi to wyglada... nie mowie, czy to zle, czy dobrze, bo sam nie wiem... Na pewno ktos wzial te 1,5 mln, kto w takim razie sprzedaje,i dlaczego nie wzial pod koniec fixa prawie 200k?
Moze po prostu jakas zmiana portfela, w ktorym siedza akcje?
A moze prezes pompuje tylko kurs? moze pod tego inwestora zagranicznego?
kurcze, nie wiem, ale nie wyglada mi to na pompowanie pod szybkie info
zobaczymy po 15-stej. Jeżeli prezes dobiera będzie info i można czekać jutro na megawzrosty. Jeżeli nie będzie to też będzie ciekawie ale duża niewiadoma będzie wisieć w powietrzu i z tych nerwów dużo mniejszych zacznie sprzedawać.
Bardzo interesująco się zapowiada ten tydzień.
Gorzej jak dużo duzych już sorzedało, a zostali średniacy i mniejsi, to jeszcze 9 dni handlu i koniec. Ja obsatwiam raczej pozytywny scenariusz, czyli pozytywne komunikaty i wzrosty, ale niczego tu nie można być pewnym.
oj grzeje wam sie pod tyłkami , grzeje niedługo mama z tata zabiora doste do internetu gdyż umoczyliście sporo kasy w KROŚNIE które schodzi z GPW :D:D:D:D
zostało 4 fixy do końca tygodnia aby dobić do 50 gr. Wystarczyłoby aby pojawiło się info o układzie i by się zrobiło co najmniej 50 groszówek. a takie jest wysoce prawdopodobne, jak to określił prezes w jednym z wywiadów.