• KHS!!! Oj da zarobić!!! Autor: ~karciarz [213.5.43.*]
    Zapowiada się gorący tydzień na KHS. Liczę, że przebije 50 groszy za akcję. Po takich informacjach i takim obrocie można się spodziewać takich wzrostów.
  • Re: KHS!!! Oj da zarobić!!! Autor: ~szklarz [82.177.95.*]
    wyglada na to ze masz racje!!!
  • Re: KHS!!! Oj da zarobić!!! Autor: ~ja [89.77.182.*]
    a czy wogole ktos zwraca uwage na AT? bo jesli chodzi o fundamenty to chyba chyba kazdy wie jaka jest sytuacja... ale jesli chodzi o AT to czy ktos sie przyglada wskaznikom swieczkom itd, ktos widzi jak sie zachowuje np STS na tyg wykresie? nie mowiac juz o innych ATowskich przyrzadach... :)
    bedzie dobrze
  • Re: KHS!!! Oj da zarobić!!! Autor: ~Inwestor [77.255.169.*]
    Tak jest !! W końcu cierpliwi, o stalowych nerwach się doczekali :) Lecimy w góre !
  • Re: KHS!!! Oj da zarobić!!! Autor: ~Bacazgor [194.132.108.*]
    Ciekawe kiedy, dziś wygląda na wyjście kilku duzych albo wymianę.
  • Re: KHS!!! Oj da zarobić!!! Autor: ~Bambo [195.216.109.*]
    Ciekawe z kim się dogadali, że mu wypchnęli ponad bańkę akcji. Jak by to była wyprzedaż to by nikt tak nie kupował.
  • Re: KHS!!! Oj da zarobić!!! Autor: ~bat 2 [78.8.12.*]
    dzisiaj jeszcze powinno być info w tej sprawie. w piątek też się sporo papiera przemieliło. coś mi podpowiada, że prezes i pan Wójcik prowadzą skup. Ale kto sprzedaje?
  • Re: KHS!!! Oj da zarobić!!! Autor: ~Max [89.167.45.*]
    dziwnie nieco mi to wyglada... nie mowie, czy to zle, czy dobrze, bo sam nie wiem... Na pewno ktos wzial te 1,5 mln, kto w takim razie sprzedaje,i dlaczego nie wzial pod koniec fixa prawie 200k?

Moze po prostu jakas zmiana portfela, w ktorym siedza akcje?

A moze prezes pompuje tylko kurs? moze pod tego inwestora zagranicznego?

kurcze, nie wiem, ale nie wyglada mi to na pompowanie pod szybkie info
  • Re: KHS!!! Oj da zarobić!!! Autor: ~pred [195.136.30.*]
    jest to matołki pompowanie pod upłynnienie akcji zakupionych przez prezesa lub kogos kto posiadał/a akcje, bedzie zmiana w Zarządzie - buhahah

widze ze towarzystwo wzajemnej adoracji ciągle się łudzi nadziejami :D:D:D za akcje urosną

ale wam współczuję , jeszcze przeprosicie pred-a :D:D:D:D że dobrze wam doradzał :D:D:D:D
  • Re: KHS!!! Oj da zarobić!!! Autor: ~bat 2 [78.8.12.*]
    zobaczymy po 15-stej. Jeżeli prezes dobiera będzie info i można czekać jutro na megawzrosty. Jeżeli nie będzie to też będzie ciekawie ale duża niewiadoma będzie wisieć w powietrzu i z tych nerwów dużo mniejszych zacznie sprzedawać.
    Bardzo interesująco się zapowiada ten tydzień.
  • Re: KHS!!! Oj da zarobić!!! Autor: ~Bacazgor [194.132.108.*]
    Gorzej jak dużo duzych już sorzedało, a zostali średniacy i mniejsi, to jeszcze 9 dni handlu i koniec. Ja obsatwiam raczej pozytywny scenariusz, czyli pozytywne komunikaty i wzrosty, ale niczego tu nie można być pewnym.
  • Re: KHS!!! Oj da zarobić!!! Autor: ~janko696 [80.54.43.*]
    no i jak sadzicie co dalej??macie jakies nowe info
  • Re: KHS!!! Oj NIE DA ZAROBIĆ!!! Autor: ~pred [195.136.30.*]
    oj grzeje wam sie pod tyłkami , grzeje niedługo mama z tata zabiora doste do internetu gdyż umoczyliście sporo kasy w KROŚNIE które schodzi z GPW :D:D:D:D
  • Re: KHS!!! Oj NIE DA ZAROBIĆ!!! Autor: ~bat 2 [78.8.11.*]
    zostało 4 fixy do końca tygodnia aby dobić do 50 gr. Wystarczyłoby aby pojawiło się info o układzie i by się zrobiło co najmniej 50 groszówek. a takie jest wysoce prawdopodobne, jak to określił prezes w jednym z wywiadów.
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.