cmniej do odkupu będzie :) a poważnie, zdziwiłem się co napisałeś w innym wątku, że "tylko (***) sprzedają papier" *** to mam nadzieję Ci myślący i nie czekający na koniec Świata, bo ze 100 PLN nie zrobi się nagle 200 PLN:) Jestesmy chyba tu czasowo podobnie na ACT,ale giełda nie śpi i ostatnie lata dawały 1000 możliwości i nadal dają, żeby łapać inne walory, grane przez rynek. Do ACT zawsze można i można było wrócić jeśli na celowniku jest ATH po układzie.A czy ileś tam % wzrosty w tym roku się należy to zależy od akcjonariuszy :) W każdym z 4 skupów brałem udział w całości i nie żaluję, coś "tam" mi zostało jeszcze...
ps nadal nie rozumiem czemu mamy gonić czy porównywać się do Asbisu ? Tam 4x więcej akcji, inna skala biznesu, bardziej monotematyczny (flagowomasowy) ,przyznam, że mają rozmach bo cypryjski styl, ale im nie zazdroszczę. Jak komuś brakuje takiego rozmachu to śmiało po akcje czy ich czy AB :) Dobrego weekendu i czekajmy kolejne wyzwania
Dnia 2026-02-27 o godz. 16:41 ~bywalec napisał(a): > cmniej do odkupu będzie :) > a poważnie, zdziwiłem się co napisałeś w innym wątku, że "tylko (***) sprzedają papier" > *** [***]
Napisałem tak o 10:36, bo o 10,34 ktoś się szarpnął i sprzedał po 31,20. I tak od 10:22. Podtrzymuję To nie dotyczyło skupu po 35. Pozdrawiam.
Dnia 2026-02-27 o godz. 16:41 ~bywalec napisał(a): > cmniej do odkupu będzie :)
[***]
Z każdego sprzedanego 1000 akcji, powinniśmy odkupić około 87 sztuk. Przecież to nie jest warte nawet spychania krusu i tak już z niskich poziomów. Jeśli chce ktoś sprzedawać po 31,20 jego sprawa. I żeby to jeszcze były próby spychania po 16:00, a nie o 10:20. Choć na fixingu to już fakt niezaprzeczalny - była dzisiaj próba. Nie będę się nawet bawił w dołączanie do tego. Mogę swoje akcje ACTION odkupić w dowolnej cenie, czy to po śmieszne 31,20, czy też bardziej rozsądne 33,20. Swoje na skupie zarobiłem i inni też. Mogę spokojnie czekać na kolejny rok, na skup powyżej 40. Pozdrawiam cierpliwych.
Dnia 2026-02-28 o godz. 06:55 ~Krzysiu napisał(a): ... > > To nie fadaj tylko odkupuj
[***]
No i tak było, kolego, byłem w piątek wśród kupujących, co podnieśli kurs z 31,10 do 32 na zamknięciu. Ktoś przecież zrobił obrót prawie 300.00 złociszy, więc kupujący byli.
Dnia 2026-02-27 o godz. 20:17 ~S_Holmes napisał(a): > Dnia 2026-02-27 o godz. 16:41 ~bywalec napisał(a): > > cmniej do odkupu będzie :) > > [***] > > Z każdego sprzedanego 1000 akcji, powinniśmy odkupić około 87 sztuk. Przecież to nie jest warte nawet spychania krusu i tak już z niskich poziomów. Jeśli chce ktoś sprzedawać po 31,20 jego sprawa. I żeby to jeszcze były próby spychania po 16:00, a nie o 10:20. Choć na fixingu to już fakt niezaprzeczalny - była dzisiaj próba. Nie będę się nawet bawił w dołączanie do tego. Mogę swoje akcje ACTION odkupić w dowolnej cenie, czy to po śmieszne 31,20, czy też bardziej rozsądne 33,20. Swoje na skupie zarobiłem i inni też. Mogę spokojnie czekać na kolejny rok, na skup powyżej 40. Pozdrawiam cierpliwych. >
toscie na tym waszym trypku nabili kasiory na sprzedazy akcji ze ho ho, czekaj wiec babka latka za rok bedze 40 he he