• Nikt o zdrowych zmysłach Autor: ~Jadzia [91.94.23.*]
    tego nie sprzedaje dzisiaj, w dniu przyjęcia ustawy o Safe. Wiadomo już, że drony powstały, za chwilę ruszy produkcja masowa. Sprzedaje automat automat Romana który wszystko robi, żeby kurs zbić i zniechęcić inwestorów i nie daj Boże spekulantów którzy by szybko kurs wywindowali. Lepiej nie robić nerwowych ruchów, najlepiej dokupić.
  • Re: Nikt o zdrowych zmysłach Autor: ~Slejf [37.248.217.*]
    Ile dziś dobralas? Chyba nic bo za wszystko kupiłaś po 8 zł,a teraz trwoga,biegnij po kredyt ustednisz przy 4.30 lub nizej
  • Re: Nikt o zdrowych zmysłach Autor: ~Jadzia [91.94.23.*]
    Nie kupiłam po 8, mam srednia trochę ponad 6, to też dużo niestety.
  • Re: Nikt o zdrowych zmysłach Autor: ~Gosciu [37.30.30.*]
    Okolice 7 masz bo dokładnie pamiętam jak rozmawialiśmy gdy robiliśmy zakupy i pytałaś dlaczego wybrałem lubawę i zremb..
    Teraz widzisz jadziu ..masz odpowiedź dlaczego..
    Ps. W sprawie Lubawy pomyliłaś się gdyż:

" Lubawa S.A. została wymieniona w oświadczeniu polskich firm obronnych jako jedna z firm popierających i współpracujących w kontekście instrumentu SAFE (Security Action for Europe)

Ps. Pisałem że te pieniądze trafią do Lubawy ..trafią i do zrembu ażeby było ciekawiej to trafią też pośrednio do protektora jako podwykonawcy...
    Ustednialam potem. Piszę o średniej cenie.
    A czemu mają nie popierać? Ja też popieram.
    Czytaj drugi człon tego zdania który mówi "współpracująca"
    To są właśnie te niuansu których nie raczylas zauważyć jadziu..
    W ramach projektu Safe Lubawa jak najbardziej staje się beneficjentem choć nieproporcjonalnie mniejszym niż np Niewiadów czy kilka innych..
    Lubawę ściśle jest powiązana z PGZ głównym odbiorcą tych funduszy i już realizuje kontrakty największe w swej historii z tym właśnie podmiotem..
    Byłoby nietaktem nie wspomnieć o projekcie "szpej" który zakłada wyposażenie nowoczesnej armii w nowe umundurowanie i wyposażenie a co za tym idzie także i obuwie ..
    A jak nowe trzewiki to ..
    Protektor doskonale się wpisuje w ten obraz jako podwykonawcą..
    Ps. I tak to się przedstawia droga pani..
  • Re: Nikt o zdrowych zmysłach Autor: ~Zremb [37.248.169.*]
    Strach zostać z papierem na weekend
  • Re: Nikt o zdrowych zmysłach Autor: ~Przemo [77.65.80.*]
    Strach takiego bezczelnego naganiacza słuchać
    Ktoś zbiera tanio te akcje, ale to i tak będzie rosło. Ktoś bardzo się stara, żeby ten kurs był nisko. W jakimś momencie zaczną publikować informacje o rozpoczęciu produkcji dronow i o kontraktach w ramach Safe, wtedy obroty będą nie 1,5 mln, a 30 mln i nie bedzie łatwo już tego zdołować. Czekamy.
  • Re: Nikt o zdrowych zmysłach Autor: ~Rudi [37.31.50.*]
    W tamtym roku zarobiłem na Lubawie, ale kapitalizacja na poziomie 10 mld przy mocach obecnych to dla mnie za dużo. Raczej czekałbym na korektę. Wystarczy veto dla SAFE i niektóre spolki ochlodza wskaźniki.
    Jak widać sprzedają ci wszyscy szaleńcy zaś czekając na info ci przy zdrowych zmysłach nie sprzedają...
    Trudno zrozumieć przesłanie powyższego zdania. W zależności gdzie postawie przecinek odbior będzie inny. Ale bez znaczenia. Wczoraj wyszedłem też z protektor i czekam. Najważniejsza zasada: zarabiasz dopiero jak sprzedajesz. Wszystko inne to wirtualny zysk.
  • Re: Nikt o zdrowych zmysłach Autor: ~mm [185.22.136.*]
    Tu niedługo to bedzie 1 pln, jak tak dalej pojdzie.
  • Re: Nikt o zdrowych zmysłach Autor: ~Jadzia [91.94.1.*]
    Za darmo będą rozdawać akcje.
    Spadki zawsze bolą. Ale już maly pakiet mam- jak widać mogłem jeszcze poczekać. Skoro już mam to obserwuje i czekam. Jesc nie wola.
  • Re: Nikt o zdrowych zmysłach Autor: ~Jadzia [91.94.1.*]
    A Twoje spółki, które tak wychwalasz, nie spadają? Więcej spadają niż BRS, aczkolwiek tutaj się wszystko wyjaśni za niedługo.
[x]
BORYSZEW 0,64% 4,69 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.