Czyżby juz? Historycznie patrzac mogliby jeszcze kilka dni podolowac. Ale nie będziemy narzekać. Zasieg bez info jest niezły, a jak puszcza, nawet plotkę o dronach, to lecimy
No i mamy pięć procent korekty wzrostowej w trendzie spadkowym.
Obroty nie sugerują by coś fundamentalnie miało się tu zmienić w najbliższym czasie..
Jeszcze mogą podciągnąć do pięciu złotych polskich według mnie ale na dużo więcej nie liczę..
Nie musisz. Na każdej spółce są ludzie którzy widzą potencjał i tacy, którzy go negują. Okaże sie kto ma rację. Ja widzę spokojnie podejście pod 6 zl bez info o którym pisze Jadzia. Plotka i mamy 8-10
Każdy widzi to co chce widzieć..
Wczorajsze obroty nie zwiastują zmiany sentymentu..
Dzis na fali emocji może jeszcze podciągną troszkę ale żeby odwrócić trend potrzeba zdecydowanej reakcji popytu ..
Ps. Dziś WB electronics podpisało kontrakt na drony na 1 miliard zł
To tak na marginesie
Leci ta twoja węglówka na pysk, a Boryszew rozpoczyna ładne wzrosty. Przyjdzie czas na kontrakty na drony w Boryszewie. Gdzie wtedy będzie kurs? Ja obstawiam 20 zł.
Wyniki za miesiąc a do tego czasu czeka nas jazda na 31
To ponad 40 procent jadziu
Nie wykorzystać tego piku i czekać na co?
Ps.czysta spekulacja jak i tu...
No więc właśnie..
Grałaś pod emocje i tym razem tak będzie..
Ps. Bycze mówisz żębuszka?
No to musi to być jeszcze potwierdzone także lepiej czekać z boku i obserwować co się wydarzy..
Zawsze można się podłączyć jak serfer czekając na fale wznosząca..
Prosta jak 3 metrowy drut w kieszeni. Bylo wyprzedanie i kurs trzymal sie kolo sredniej kroczacej wiec wszedlem. Później jak mowie uśrednilem i opchnalem bo analiza wolumenowa wskazywala ze to jeszcze nie koniec spadków.