• Trędowaci .... Autor: ~arskiozan [2.137.140.*]
    Szanowni, nie ulegam specjalnym emocjom i nie wymyślam specjalnych inwektyw na zarząd Orlenu. Qr a to charakter.
    a zarząd Orlenu to Qr...a na sterydach. Bardziej interesujące jest uświadomienie sobie , że w całym potoku bzdetów o
    strategiach ,rozwoju ,transparentności, transformacjach itp. głównym celem wysiłków, zarząd Orlenu uczynił mniejszościowych.
    Ta wynarodpwiona grupka ludzi zrobiła z tysięcy mniejszościowych, trędowatych ,zagrażających realizacji tym planowanym strategiom.
    Otoczyli nas kordonem sanitarnym / wywalenie z indeksów, nasadzenie funduszu, utajnienie wyceny, złodziejskie sztuczki
    z wykupem a teraz emisja / Zwróćcie uwagę ,drodzy forumowicze ,ile wysiłku włożyła ta banda w zatrucie relacji z mniejszościowymi. Nie trzeba uderzać w wysokie tony ,ale to polako -podobne indywidua okradli Polaków / drugi raz /
    Co dalej ? Jak zwykle darek próbuje lakierować gówno by zmniejszyć intensywność smrodu .Osobiście się zaparłem i moje akcje muszą mi odebrać. Zysk z nich przeznaczę na roszczenia w sądach. Parafia na dziś wywiesiła transparent
    z przesłaniem; HISTORIA WAS OSĄDZI, NARÓD WAS ROZLICZY ,A MY WAS PIE......MY.
  • Re: Trędowaci .... Autor: ~Mars [93.159.59.*]
    Niestety odnoszę takie samo wrażenie. Ale myślę że jest szansa na zaskarżenie dokapitalizowania. Trwają cały czas działania na szkodę mniejszościowych. Również to dokapitalizowanie ma na celu wyleszczenie nas z Energi. Najpierw warunki do ukształtowania ceny rynkowej akcji oraz praw poboru później emisja!!! Tylko w tej kolejności!!!
  • Re: Trędowaci .... Autor: ~Pepe [37.47.148.*]
    Popieram twój punkt widzenia ale niestety pieski fafika swoją się i troją aby pokazac jak.to będzie cudownie po rozwodnieniu akcji i obniżeniu wartości ksiegowej
  • Re: Trędowaci .... Autor: ~Tt [83.29.103.*]
    Zapomnieli, że Polak to przekorne stworzenie, ja już grzebie w śwince co by dobrać z PP za 18,50. Będzie co ma być, ale już niestety albo w lewo albo w prawo.Bezapelacyjnie , do samego końca ...
[x]
ENERGA -0,53% 18,74 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.