Szanowni, nie ulegam specjalnym emocjom i nie wymyślam specjalnych inwektyw na zarząd Orlenu. Qr a to charakter. a zarząd Orlenu to Qr...a na sterydach. Bardziej interesujące jest uświadomienie sobie , że w całym potoku bzdetów o strategiach ,rozwoju ,transparentności, transformacjach itp. głównym celem wysiłków, zarząd Orlenu uczynił mniejszościowych. Ta wynarodpwiona grupka ludzi zrobiła z tysięcy mniejszościowych, trędowatych ,zagrażających realizacji tym planowanym strategiom. Otoczyli nas kordonem sanitarnym / wywalenie z indeksów, nasadzenie funduszu, utajnienie wyceny, złodziejskie sztuczki z wykupem a teraz emisja / Zwróćcie uwagę ,drodzy forumowicze ,ile wysiłku włożyła ta banda w zatrucie relacji z mniejszościowymi. Nie trzeba uderzać w wysokie tony ,ale to polako -podobne indywidua okradli Polaków / drugi raz / Co dalej ? Jak zwykle darek próbuje lakierować gówno by zmniejszyć intensywność smrodu .Osobiście się zaparłem i moje akcje muszą mi odebrać. Zysk z nich przeznaczę na roszczenia w sądach. Parafia na dziś wywiesiła transparent z przesłaniem; HISTORIA WAS OSĄDZI, NARÓD WAS ROZLICZY ,A MY WAS PIE......MY.
Niestety odnoszę takie samo wrażenie. Ale myślę że jest szansa na zaskarżenie dokapitalizowania. Trwają cały czas działania na szkodę mniejszościowych. Również to dokapitalizowanie ma na celu wyleszczenie nas z Energi. Najpierw warunki do ukształtowania ceny rynkowej akcji oraz praw poboru później emisja!!! Tylko w tej kolejności!!!
Popieram twój punkt widzenia ale niestety pieski fafika swoją się i troją aby pokazac jak.to będzie cudownie po rozwodnieniu akcji i obniżeniu wartości ksiegowej
Zapomnieli, że Polak to przekorne stworzenie, ja już grzebie w śwince co by dobrać z PP za 18,50. Będzie co ma być, ale już niestety albo w lewo albo w prawo.Bezapelacyjnie , do samego końca ...