• Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: dorotka200k [146.70.232.*]
    Coś zozolowego, ale wygląda lepiej:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vividgames.zozole.run.universe&gl=IN

Portal Surfers to dynamiczna, 3D gra typu endless runner osadzona w neonowych cyberświatach w stylu retro lat 80.

Pędź przez zatłoczone autostrady, omijaj korki, skacz między platformami i opanuj unikalny system biegania po ścianach. Zmieniaj pasy ruchu, biegnij sprintem wzdłuż ścian lub wybieraj ryzykowne ścieżki, aby zbierać więcej odłamków – ale jeden błąd i wpadniesz w pustkę.

Uściski! :D
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~Narzekacz [91.150.212.*]
    Ponarzekam. Druga gra endless runner w tak krótkim czasie. Inne małe gry produkowane. Ale real boxing 3 leży i nie zamierza się pojawić choć pojawia się od 2024 roku. To przynajmniej już wiem czym się zajmuje tym ten kilkudziesięcioosobowy zespół i dlaczego real boxing 3 przełożone na nie wiadomo kiedy.
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~inwestor [89.79.134.*]
    czyli vicid ma juz swojego cyberpunka :D
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~Hohenzolern [103.84.95.*]
    O, jest i dorotka. Gdzie twoje 6zł? Bo chyba nie chcesz nam powiedzieć, że przynosisz jedynie gierkę z rodzaju dziesiątek innych wydawanych każdego dnia przez setki pomniejszych startupów. Jeżeli spółka chce na tym budować swoją przyszłość to już przegrali. Dopóki było niewiele gierek typu paytowin oraz watchadd to może miało to sens ale teraz już nie. A mając na uwadze osuwającego się dolara to totalna porażka. Jeszcze chwila i takie gierki będzie tysiącami tworzyła AI i nie potrzeba będzie płacić kilkudziesięciu leniwym kolesiom, którzy upierają się żeby nazywać ich programistami. Kiedy zwolnienia?
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~aha [62.111.142.*]
    Przeklejone a ejaja:

Assessment Ryzyka DMCA
    Moim zdaniem sytuacja dla twórców Portal Surfers: World Runners jest wysokiego ryzyka.
    Dlaczego DMCA może „wejść”?
    1. Nazewnictwo: Użycie słowa „Surfers” w tytule w połączeniu z niemal identycznym stylem graficznym to proszenie się o kłopoty. SYBO (twórcy Subway Surfers) bardzo dbają o swoją markę.
    2. Visual Overlap: Stopień podobieństwa w cieniowaniu (cel-shading/smooth-shading) oraz projektowaniu przeszkód jest na tyle duży, że prawnicy mogą argumentować kradzież „look and feel”.
    3. Ekosystem App Store/Google Play: Sklepy te są bardzo restrykcyjne. Jeśli algorytm lub moderator uzna, że gra jest „klonem wprowadzającym w błąd”, zostanie usunięta nawet bez pełnego procesu sądowego, na samo żądanie DMCA.
    Werdykt:Portal Surfers balansuje na bardzo cienkiej linie. O ile mechanika portali dodaje coś od siebie, o tyle estetyka jest zbyt „bezpieczna” i zbyt bliska oryginałowi, by uznać ją za w pełni autonomiczną twórczość.

Wiecie co oznacza DMCA dla konta vivid? funfun! Ja bym na miejscu vividu ściągnał ta gre z głownego konta...
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~Lekarz [46.112.111.*]
    Zapraszam
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~inwestor [89.79.134.*]
    Gra pojawiła się w Niemczech
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~Benjamin [95.49.32.*]
    To nie jest dobrze. Niemcy mają drogi prąd więc pewnie oszczędzają, rzadziej ładują telefony i nie grają w głupie gierki. Nie wróżę wielkich zysków.
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~Lekarz [5.173.214.*]
    Zapraszam
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~inwestorek [185.250.39.*]
    To by znaczyło, ze ma obiecujące parametry skoro otwierają w kolejnym kraju. 

Cos cicho ostatnio tutaj. Nic się nie chwalą XD
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~OtTo [37.225.93.*]
    To co podoba się w jednym kraju nie musi podobać się w innym. Kwestia mody. Jedna gierka, która jest podobna do wielu innych firmy nie uleczy. Do całorocznego zysku bardzo daleko twojej spółce. Do docenienia akcjonariuszy dywidendą jest nieporównanie dalej. Po co kupować wątpliwą spółkę jak można taką gdzie zysk i dywidenda to standard. Tutaj tylko takie klony dorotki jak ty pieją z zachwytu.
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~Maks [37.109.172.*]
    To idź na CD projekt tam jest dywidenda i spółka na górce
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~OtTo [37.225.94.*]
    Chcesz powiedzieć, że tu jest na dołku? Całą kasę zgarniają właściciele, prezesi i zarządy poprzez swoich królików. Czy spółka wyszła na plus od początku jej istnienia? Nie pamiętam tutaj wykazanego całorocznego zysku. Na dywidendę tym bardziej nikt tu nie liczy bo wiadomo dla kogo ta kasa i że z akcjonariuszami nikt się forsą nie podzieli. Tu teren grząski jak na jakimś bagnie. Myślisz, że to już dno, a tymczasem wciąga cie coraz głębiej. Co jakiś rok lub 2 lata panowie ze spółdzielni robią wybicie zeby naiwnych poubierać więc jak chcesz się tak bawić to możesz tylko musisz zgadnąć z jakiego poziomu to wybicie ma być: 0,50 czy 0,40 a może 0,20. Jak źle trafisz to ubiorą cie na lata. Powodzenia geniuszu.
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~Maks [37.248.165.*]
    Od 0,20 to skup zaczynam kochanieńki ale oczywiście mam duże nadzieje na wzrosty. Spółeczka działa prężnie
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~OtTo [37.225.90.*]
    No i znowu wielonikowa dorotka. Wszystko i zawsze cię zdradza 'kochanieńka.
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~OtTo [37.225.93.*]
    Maks/dorotka niedawno radziła mi żebym darował sobie vivid i cd projekt kupił bo tam jest dywidenda i kurs na górce. Więc kupiłem i dzisiaj oochnąłem z 20% zyskiem. Teraz poczekam aż trochę spadnie i odkupię żeby dywidendę mi dorzucili. Dzięki dorotka. Ty zawsze pomożesz gdy wygląda że nie chcesz, a jak wygląda że chcesz pomóc to lepiej uciekać.
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~Maks [37.109.171.*]
    Niestety nie wytrzymałem i sprzedałem resztę akcji. Jednak te 0,40 jest możliwe zanim coś się ruszy. Zobaczymy, do zobaczenia Panowie
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: dorotka200k [5.253.206.*]
    Wiesz co, mnie tutaj miesiąc (albo dłużej) nie było, a Ty siedzisz tutaj wielonickowo codziennie, wręcz cogodzinnie... Weź pożyj trochę! :D
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~Maks [37.109.174.*]
    Jak jesteś takim samym analitykiem jak rozkminiaczem linków to zmień zainteresowania. Albo piszesz i wprowadzasz ludzi w błąd za nędzne pieniądze. Nie wiem z kim ty myślisz że piszesz ale to mnie obeszło,no może trochę rozdrażnił poziom twojej spostrzegafczości. Miałem trochę akcji po 0,40 wychodziłem od 1zł ostatnia sprzedaż po 1.40 z resztą czekałem ale spułeczka się nie spieszy więdz sprzedałem,oczekuję niższych poziomów wtedy dokupoę. A dla ciebie odpisałem żebyś zarobiło 0,50gr. Za konwersację. Ale z takim poziomem to do zwolnienia
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~Krasnoludek [83.5.192.*]
    Ale naganiara dorotka z maksem i pozostałymi nickami syfu tu narobili. Dobrze, że chociaż sami przyznają że są jedną i tą samą osobą i że we wszystkim się mylili. Wierzę że chcieliby wszystkich przeprosić. Czekamy.
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~Krasnoludek [83.5.192.*]
    Dorotka vel Maks vel adaś vel sylvek vel akcjonariusz vel in vel inwestor - wystarczy że powiesz przepraszam.
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~Ktoś [37.31.52.*]
    Przecież to spekula. Co dwa lata co trzy lata robiął podbitkę ubierają i śmieją się z naiwnych a zawsze znajdą się jelenie
  • Re: Nowa gra - Portal Surfers: World Runners Autor: ~Lekarz [5.173.164.*]
    Zapraszam
[x]
VIVID -0,78% 0,64 2026-05-18 15:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.