31 mln z haczykiem kapitalizacja jest teraz- śmiesznie niska jak na poczynania firmy i branży / pewne jest jedno - jak to się zacznie to będzie nie 5 nie 10% rosło dziennie tylko skoczy na dziesiątki % . Będzie ciekawie - jest co obserwować .
U was espi i słabiutko a u nas na Tecntica w jednej dzień.. Jednak dobrze wybrałem chodź parę groszy uciekło z Medtechu do zarobienia. Wrócę tu jak bd ssanie i sens.Cierpliwosci i zysków dla akcjonariuszy
Pięknie będzie jak tu lada moment wjedzie kilkadziesiąt milionów akcji z pp ;)
Ekipa chce się wypstrykać z akcji, robi podbite sprzedając po absurdalnie wysokiej cenie, a za chwilę do obiegu wrzucą akcje które kupowali po 10gr. Tymczasem firma nie zarabia, nie ma żadnych konkretnych umów i chce handlować sprzętem z Indii którego nikt w Polsce nie chce xD
Pisałem to przy 0,418 (gdy byłem już zapakowany) ze 0,7 pęknie Sam się nie spodziewałem ze aż tak szybko + 68% Jest MOC, trzymam, będzie dobrze Pozdrawiam Peroniarzy :(
Co dalej? 0,95 to tylko szybki przejazd. 1,12 może trochę przytrzymać 1,24 jeszcze w tym miesiącu Jak pisałem wcześniej, ze złamie 0,7 to niektórzy mówili ze jestem mitomanem. Pisałem ze pomieli od 0,68-0,76 i pomieliło. Teraz to wsparcie, Jedziemy jak napisałem powyżej. Akcji w obiegu coraz mniej, niewiele !!! :)