Ile razy wam mam powtarzać spadzie wstrentne!!!!???? Wiedźmin to wirtułalna rzeczywistość, jego rakiety nie siengnom. Dzienkuje dobranoc. Mam nadzieję że wyłożyłem wam to w jasny sposub. Wojna = wyszczał. Brak wojny = wyszczał. Idźcie se gdzieś indziej.
Jednak miałeś rację, WOJNA. Ciekawe jak kurs zareaguje w Pon.
Niebieski i jego pomarańczowy piesek chcą panować nad Bliskim Wschodem.
Może teraz Jankesi wyślą troops on the ground i utkną w tym Iranie na 20 lat jak w Wietnamie, bo raczej szybkiego regime change nie będzie, obecna władza w Iranie ma jakieś 20% twardego elektoratu, USA musiałoby ze 2 mln poborowych wysłać aby okupować i kontrolować cały Iran.
W USA wyborcy pomarańczowego pewnie zachwyceni że zaraz mogą przywrócić pobór i ich pomarańczowy od pokojowej nagrody fifa wyśle na front to make America Great Again hehe.
A co oni teraz mogą, wystrzelą pare rakiet i dronów i tyle, nawet na zatopienie lotniskowca USA szansa ledwie maks 5%, ich as w rękawie to partyzantka w górach jak Trump wyśle jankeskich poborowych do okupacji Iranu.
W sumie jakby ten lotniskowiec zatopili to 5k trupów plus skażenie nuklearne, jankesi by mieli większe straty niż w Pearl Harbour ale to mało możliwe.