na swoich akcjach. Tak to wygląda niestety. Nie dajscie sobie odebrać tych akcji, bo tutaj za chwilę będą ogromne kontrakty i Roman ze swoimi kółkami będzie musiał wejść na wyższy poziom o ile będzie mógł dalej to robić przy dużym popycie na ajcje, a zakładam, że taki będzie.
Trzeba robić to wespół zespół z Romanem..
Czas to pieniądz po cóz go marnować?
Ps. Skoro on to robi możemy i my !
Takie kółko z poziomu dajmy na to 4 do szczytu na 8.5 daje ponad 100 procent a to nie w kij dmuchał..
Każdy ma swoją taktykę
Jedni kupują i trzymają aż wreszcie coś się zmieni
Inni w tym czasie pogrywają nie tracąc czasu..
Ps.mozna wyliczyc kto na tym jak wychodzi..
Tutaj nie chodzi o to,że cos się zmieni, tylko, że na dniach odbędzie się koferencja prasowa, na której będą mówić o projektach. Na dniach, czyli to może być w przyszły poniedziałek, albo czwartek np. Na tej ko ferencji Kosiniak Kamysz z całą pewnością pochwali się nowymi polskimi dronami. Tutaj będzie odtrąbiony dukces tego rządu, że powołali taka firmę do życia , która łączy sektor państwowy z prywatnym. Nie po nazwali firmę Hornet POLSKIE Drony, żeby teraz.milczec na ten temat. Zwłaszcza, że drony już są.
Pewnie tak będzie ale czy będzie zmiana trendu?
Narazie nic na to nie wskazuje..
Sygnał zmiany trendu jest dość wysoko bo na 6.5 więc dopóki tam nie dojdzie to jedynie garstka spekulantów weźmie trochę akcji ..
Ps. Bacznie obserwować i czekać
Z pewnością ruch na papierze pokaże kiedy zacznie coś się zmieniać na lepsze..
Poziomy już znacie wsparcia także
Nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekać...
No ale trend się zmienia, wtedy jak perspektywy spółki są dobre, są duże kontrakty, które będą miały wpływ na wyniki finansowe. Widziales kiedyś bogatą firmę z bardzo dobrymi kontraktami i wynikami która by miała trend spadkowy? Może mieć korekty, czy trendy boczne, ale nie bedzie trwałe w trendzie spadkowym, chyba, że jest jakas inna istotna przyczyna np. zdjęcie z gpw.
Trend się zmienia jadziu jak kupują inwestorzy
Póki co nie kupują a pod kupują -)
Żeby nastąpiła zmiana trendu muszą być sygnały takie jak
Max przyciśnięcie do ściany
Zdecydowana reakcja popytu
Zwiększony volumen
I konsolidacja na dnie
To elementarne składowe które muszą się spełnic wówczas możemy powoli mówic że zmienia się na lepsze ale..
Aby nastąpiła wyraźną zmiana trendów musi kurs wybić te 6.5 zł czym otworzy techniczna drogę do wzrostów..
Tu nie będzie żadnej jazdy typu się nie otworzy perony czy rakiety
Bo jak sama zauważyłaś ten wzrost musi być poparty fundamentami a nie spekulacja jeśli ma być trwały
Ps. Do tego wcale nie potrzeba konferencji kamysza chce by była najpiękniejsza..
Do tego potrzeba zdecydowanych działań i liczb które uświadomią inwestorom że warto się spółka zainteresować..
Czlowieku, mam wrażenie, że ty faktycznie masz jakieś deficyty. Tak ,jak kupują ludzie, bo spółka ma dobrą sytuację, nowe kontrakty, dobre wyniki i wtedy kupuja ludzie. Oczywiscie nie zawsze tak jest bo czasem tak jak ty ludzie kupuja bankruty, bo inni tez kupują to i oni kupuja.Tutaj jest sytuacja , że zapowiadają się wielkie kontrakty, dlatego jak to ogłoszą oficjalnie to będzie ogromny impuls do kupna i wtedy te twoje wykresy w dwa dni się zmienia całkowicie.
No to widzę jadziu że do końca nie rozumiesz mechanizmów inwestycyjnych..
Cóż..ta lekcja otworzy ci oczy i mam nadzieję że nauczy wiele..
Ps. Czasem i bankruty dają sowicie zarobić zwłaszcza te które powstają jak Feniks z popiołow o czym z pewnością się przekonamy i odwrotnie te z mocnymi fundamentami potrafią człowieka rozczarować a przynajmniej nauczyć cierpliwości prawda?
Piszesz o spekulacji czy o inwestowaniu? Bo chyba ci się to wszystko pomieszało. Ja parę razy byłam na spekulacyjnych spółkach i zarobiłam. Drugi raz by do tych spokek nie weszła.Tutaj jestem inwestycyjnie i mam zamiar jeszcze wiecej zarobić.
No to się na Protekyorze zaczynasz przekonywać jak to jest na spekulacyjnych spółkach pozbawionych fundamentów 8 kapitału. Za niedługo 1 XL, jak jeszcze nie sprzedałeś tonprzegapiles ten swój timing.
No jak dokupisz teraz z myślą o tym wsparciu na 1,9 to zawiśniesz. Na jak długo to jie wiem, ale może być różnie. Ostatnio KFN zawiesił notowania Protektora na 2 miesiące.
Może i 177..
Dekada bracie to czas w którym wszystko się może zdarzyć...
Żyj dniem dzisiejszym bo jutro może nie nadejść..
Świat jest w krytycznym punkcie naszej historii
Psychopaci i sataniści rzadzą państwami i tylko sam Bóg wie co się może wydarzyć a ty mówisz o dekadzie...
To mniej więcej jak z tym wykresem boryszewa ..piszecie że zaraz odpal peron odcinka i takie tam...
A historia dzieje się na naszych oczach co dnia i co dnia jest co raz niżej i niżej....
Chodziło Golowi o to chyba, że dekada się kończy w roku 2030 czyli jest to czas, w którym kontrakty Safe mają zostać wykonane. I faktycznie przez ten czas to Boryszew powinien być na zupełnie innym poziomie niż dzisiaj.
Właśnie tak Pani Jadziu.
Osobiście nie chce mi się już dyskutować, nie ma sensu.
Zapakowałem „pod korek”, czekam cierpliwie, inwestycję w Boryszew potraktuję długoterminowo, nie oddam tanio.
Wyrok nie byl dokładnie za kółka tylko niby transakcje robione po to żeby wejść do wig20. Można to chyba robić ostrożnie, nie robi tego przecież osobiście. Ma firmę do inwestowania.