a Ty Black g...piego zgrywasz czy co?
Przecież wyżej wymieniony to taki sam spekulant jakich tu wielu :)))))
Pamiętam jak się przyciął w momencie propozycji wystawiania zleceń do sprzedaży - wysoko, co by rzutowało na otwieranie krótkich pozycji ...
Nie zauważyłeś tego analizując RSI i arkusz ??? :))))) czy może udajesz :)))
Służysz szlachetnie pomocą ale mam wrażenie że unikasz po raz kolejny konkretnej odpowiedzi w sprawach, które mogą pomóc tutejszym nieszczęśnikom, którym pomagasz, zrozumieć sytuację lepiej :))))
Pierwsza sprawa, Jacek to mitoman, który nie ma nawet kawałka akcji. Po nieudanych przewidywaniach skulił pod siebie ogon i udaje, że go nie ma. Wróci za jakiś czas, udając, że nic się nie wydarzyło. Tak działają trole.
Po drugie, kurs Cargo idzie dokładnie wedle ścieżki, którą przewidziałem i opisałem już dawno. Lokalne podbitki i obniżki wykorzystuję, żeby pomnażać swój (i tak znaczny) majątek. Czasami trzeba do tego pomanipulować na forum, no nie ma wyjścia. Czego tu nie rozumiecie? Tu nie ma sentymentów, liczą się wielkie pieniądze!
Mitoman? Igrasz z żywym ogniem. A program do gry w szachy, który robi mata w dwóch ruchach? A mikrofon samonaprowadzający, który w Karpaczu ściąga szum Bałtyku? A cała Chmara Ninja, którzy swym mieczem potrafią obrzezać muchę w locie? Lepiej nie kpij z Shoguna…)
Ty Czarny nazywasz kogoś mitomanem? Nieźle już odleciałeś! Ty tu jesteś największym Mitomanem! Poszedłbym też w konfabulacje ale może Ci się ona pomylić z Konfederacją!
To prawda, Jacek w swych chato-gptowych wypocinach wychodzi na najtęższy umysł współczesnej cywilizacji ludzkiej ; ) Aż niewiarygodne, że tak tęgi umysł mógł się tak fatalnie pomylić w swych tak zwanych "analizach" dotyczących Cargo. Aż mi go prawie szkoda, bo mam w sobie wiele współczucia dla ludzi w kryzysie psychicznym...