Będziemy w kontakcie, gdyby coś odpisali, daj znać. Proponuję, aby wszyscy akcjonariusze napisali, wówczas dostrzegą nasze zaniepokojenie, w innym przypadku uznają, że jesteśmy tylko biernymi bankomatami.
Poszło, napisany email oraz wysłana wiadomość przez ich stronę internetową. Piszcie tutaj, proszę, kto również postanowił wystosować wiadomość w wiadomej sprawie.
Dnia 2026-02-26 o godz. 08:11 ~Optymista napisał(a): > Proponuję, aby wszyscy akcjonariusze napisali, wówczas dostrzegą nasze zaniepokojenie, w innym przypadku uznają, że jesteśmy tylko biernymi bankomatami.
Zobaczą wasze zaniepokojenie i co dalej?
Mają z powietrza wytrzasnąć 30 baniek PLNów, aby móc rozpocząć badania fazy I?
A może mają rzucić wam na żer jakąś kolejną lipną umowę z firmą krzak, z takim Prommittens II?
Piszcie do nich, jeśli chcecie znów usłyszeć jakieś sprytne ściemy. Może to was pocieszy, ale sytuacji spółki nie zmieni.
Nie dziwi mnie to.
Na tym etapie czekają na wyniki PBA-0111 i raport z badań obu cząsteczek.
Jeśli P. Lach nie zrealizuje swoich 2mln papiera to będzie kaplica w lato. ACRX weźmie cząsteczki, a spółka się położy.
Nie sądzę, że pojawi się Promittens 2.0.
Dnia 2026-03-04 o godz. 15:51 ~Optymista napisał(a): > Ale ja nie zadawałem tak infantylnych pytań, pytałem m.in. dlaczego jest tak słaby przepływ informacji/kontakt z akcjonariuszami.
A czym mają informować? Ile kaw wypił prezes? Czy zjadł do nich słodką bułeczkę czy croissanta? Przecież tam nic się nie dzieje. Takie czekanie na Godota. Prezes pobiera pensje póki są jeszcze pieniądze na koncie i tyle.