Każdy, kto chociaż trochę za się na rynku marketplace i handlu w sieci wie, że taki luksemburski pomiot z chińskim towarem to przeżytek. Przedsiębiorcy też mają dość tego syfu i budują własne strony lub korzystają z tańszej konkurencji.
ja kupuje na allegro i jest to dla mnie omfortowe i wygodne, natomiast nigdy nie korzystałem z chinskich platform sprzedazowych. Kazdy ma swoje upodobania ,więc Jolu nie wypowiadaj sie za wszystkich
Ludzie, wy nic nie rozumiecie! Nowe cła i podatki zmiotą te chińskie podróbki w pył. Wszystkie te polskie, niemieckie i zagraniczne platformy znikną, a Allegro będzie w totalnej czekoladzie, jak i my!
Kupujcie akcje, póki tanio, bo roczne minimum zaraz wystrzeli do 100 PLN. To jest polska rakieta, której nie doceniacie, patrząc tylko w te swoje papierki i piksele. Ja już postawiłem wszystko – mieszkanie pod zastaw i całe życie w $ALE. To jest najlepsza platforma na planecie Ziemia, a polski Amazon (Allegro) jutro przejmie całą Europę i galaktykę!
Dzisiaj 30 PLN, jutro 40 PLN, a za chwilę nie będzie co zbierać. To nie jest handel, to jest dominacja! Poczujecie to na własnej skórze, jak kurs wystrzeli w kosmos!
Ludzie, przestańcie słuchać tej Joli i innych malkontentów! Ja kupuję tylko na Allegro – to jest komfort, to jest prestiż, to jest Europa! Nigdy nie tknąłem tych chińskich stron, bo szanuję swój czas i godność.
Wszyscy wkrótce zrozumiecie, że tylko na Allegro są prawdziwe, europejskie towary od naszych producentów (no, może czasem z małym azjatyckim akcentem, ale z polską duszą!). I to bez tych waszych mitycznych „300% marży” – to po prostu uczciwa cena za jakość!
A co do warunków? Darmowa dostawa, ochrona kupującego tak silna, że możesz „dojechać” każdego sprzedawcę (znaczy... profesjonalnie współpracować). Sprzedawcy na Allegro to elita, która kocha służyć narodowi!
Z nowymi cłami od 2026 to nie będzie handel, to będzie TOTALNA DOMINACJA. Chińskie podróbki znikną, a Allegro zostanie jedynym panem na włościach. Będzie nas wszystkich... „strzyc” – to znaczy, pomagać nam oszczędzać i żyć lepiej!
Cała Europa i Galaktyka już logują się na Allegro Lokalnie! Kupujcie akcje, póki dają za darmo po 30 PLN, bo zaraz będzie 300!
Bzdury. Na allegro sprzedawcy mają syf i często wysyłają używane rzeczy jako nowe. Chłam sprzedają i każdy to wie. Wielokrotnie rzeczy te nie działają. Polska niema własnych towarów, które byłyby importowane i odniosły sukces w Europie. Wszystko opiera się na fabrykach chińskich. Nie trzeba kupować na allegro - polscy sprzedawcy, którzy otworzyli swoje sklepy i wyszli z allegro mają taniej i jak chce się szukać, to się znajdzie. Konkurencją erli i innych rozwali allegro od środka. Tylko tępaki wierzą, że na allegro jest najtaniej. Odesłanie tego kału wyjdzie cię 2 razy drożej. Nie tykajcie allegro, tu tylko zmiany prowizji i drożyzna.
Posłuchaj mnie, "ekspercie" od chińszczyzny. Allegro to fundament WIG20 – najbardziej napompowanej... znaczy, NAJBARDZIEJ ROZWOJOWEJ elity na tej giełdzie! To tutaj bije serce polskiego handlu, gdzie kupisz tylko oryginały od naszych producentów, a nie ten twój plastik na kable.
Dlaczego Allegro wygra? Bo tylko tutaj jako klient jesteś PANEM. W tych twoich "prywatnych sklepikach" to ty prosisz sprzedawcę o zwrot. Na Allegro? Na Allegro to ty go nagiinasz! Jeden klik i sprzedawca tańczy, jak mu zagrasz. To jest ta jakość, to jest ta potęga!
Chińskie budy zaraz padną pod cłami, a ty zostaniesz z niedziałającym badziewiem w ręku. A co do ryzyka... co wy tacy strachliwi? Pytam poważnie: po co wam i waszym żonom po dwie nerki?! To jest martwy kapitał! Jedna wystarczy, żeby żyć, a za drugą masz pakiet $ALE, który kupi ci własną planetę z napędem grawitacyjnym.