Jak ty to policzył???;))) to są takie zabawy jak były na EXCELLENCE rok temu zobacz gdzie jest kurs dziś i zobacz obroty przez ten czas teraz czas na myślenie myślenie sprzedaj co tam masz jest komu odkupić , oczywiście niżej najchętniej :)))
Kris nie porównuj excellenca bo tam od 11 gr zarzad i osoby blisko z nim zwiazane zacęły kupować a prezes szarpał z rynku nawet po 27 gr ciągnąc kurs . na rrh mamy pakiety i pewnie poumawiane transakcje przy dnie / jeśli 0,066- 0,08 to dno / , a po wyżej 0,085 sprzedają . powodzenia i cierpliwości .
Obserwuję i mam akcje tej spółki już bardzo długi czas i nigdy żadna Marta nie była w akcjonariacie. Jak miała 30 mln to 17%, bez problemu była by widoczna. Nie wiem skąd wy te informacje bierzecie, szczególnie, że raporty są od Tomasza Kochajkiewicza, który też w akcjonariacie jest.
Prawda tylko Tomasz jest na infach o sprzedaży . Przestał sprzedawać i kupować i mizeria z obrotami - czemu? bo poparkowane . Niech tylko kurs jeszcze zleci to zobaczycie jakie ssanie bedzie , cierpliwości . Powodzenia
A powiedzcie mi kto normalny kupuję czy sprzedaje po 5 czy 10 tys. akcji ?
To widać że kurs jest ustawiany ...
Aby zapewne dobrać jeszcze od drobnicy...
Czas kupować i nie za 1000 czy 5000 ,
a za 50 000 -100 000 PLN !!!!
Tak tak to nie żarty.
Czas na spółki z NC .
W20 opuszczamy zwłaszcza typu KGHM. !!