nie zawsze kończy się sukcesem – według danych z 2024 roku, około 52% postępowań kończy się pełnym sukcesem, co oznacza, że niemal połowa firm może nie wrócić do pełnej stabilności.
Tak więc naganiacze sukcesów :)
Dlatego główni akcjonariusze sprzedają i pozbywają się akcji. Bo przecież nie powiększają swoich aktywów, co widać.
Tak,żart z lekką nutką ironii...a to dobrze bo ironia to też specyficzne poczucie humoru....tak samo jak specyficzna jest ta spółka i akcjonariat tu się znajdujący....każdy kto ma akcje to wie jak wygląda aktualna sytuacja w spółce,i powinien również wiedzieć że w tym momencie gra pójdzie o najwyższą stawkę...większościowy będzie miał najwięcej do zagrania na najbliższym WZ bo idzie wrzucić swoich ludzi na konkretne stanowiska...ale żeby mieć większość głosów to trzeba też mieć większość akcji....a te trzeba zebrać z rynku.....żeby je zebrać trzeba było zbić kurs i psychicznie męczyć ulice....słabi psychicznie i kółkowicze już odpadli także już niedługo wracamy na właściwe tory....warto swoje zlecenia powrzucać jak najwyżej wtedy też szybciej urośniemy na kursie.dużo cierpliwości i wytrwałości dla tych którzy zostali....Elooo
Jeżeli dobrze liczę to jeżeli ktoś chce wziąć udział w walnym to już za późno na kupno akcji, zostało 14 dni. A akcje trzeba mieć 16 dni przed rejestracją na walnym
To prawda... aby rozdawac karty w spolce, trzeba miec co najmniej wiekszosc na WZA. Pytanie zasadnicze brzmi: czy jest sens walczyc o taka spolke??? Zadluzona, w restrukturyzacji, z ktorej uciekaja prawie wszyscy czlonkowie wladz. Oni sie najnormalniej w swiecie boja, bo dzialalnosc wladz nie jest bezkarna. Pozyjemy, zobaczymy. Obecnie ryzyko upadlosci lub kolejnych, wiekszych klopotow jest duze, zatem kupowanie tych akcji rowniez. Kto uwielbia hazard, moze sie skusi. Byc moze podbitki jeszcze jakies beda, ale w wypadku zlych rozstrzygniec, kto nie zdazy, ten sie utopi.
Myślę że piszesz o sobie , nie wiem czy kiedykolwiek, akcje były po 8 zł, niech ci będzie że były skoro po tyle kupowałeś, ja kupowałem po 2, 23 zł sprzedałem w okolicy 1,8 do 1,9 zł, nie chwalę się że zarobiłem, bo straciłem. Zmartwię ciebie nie miałem ich dużo, więc nie miałem problemu sprzedać, tak jak ty masz obecnie, nie sprzedałeś i już nie sprzedaż, chyba że te 100 akcji, które wiszą pół dnia.