• APEL do Kolegów z akcjami Autor: aczuk [178.215.205.*]
    No wreszcie cyferki się zgadzają głośno i wyraźnie. GIF jest na prostej.

Osobom "życzliwym" z ich wizjami emisji ratunkowej i gaszenia świateł dziękujemy i życzymy powodzenia na innych polach. Przypominajcie maruderom na każdym kroku - niech sprzedają akcje i nie psują tutaj powietrza. Cała reszta życia przed nami, JDM właśnie wyszedł z pieluch. Będziemy się przyglądać jak ładnie rośnie.

Przykro mi czytać pretensje do 'słabych rączek'. Tacy są i zawsze byli. Tutaj trzeba zaapelować do silnych dłoni. Zagadajcie do bogatych wujków, że jest temat, niech paru wejdzie po pół baniaka to 10 zł mamy w jeden dzień i łapiemy oddech. GIF to jest na ten moment mała łajba ze skrzynką złota do przejęcia za drobniaki. Ja marzę o tym dniu kiedy cwaniaki i manipulanci zostaną bez akcji.
    Ale tego nie zrobimy bijąc się ze 'słabymi rączkami'.

10 zł łapiemy oddech, 20 zł otwieramy szampany.

Taka moja perspektywa. Kto ze mną?
  • Re: APEL do Kolegów z akcjami Autor: ~Brzoza [91.94.18.*]
    Ja siedzę już prawie rok od premier i gif to 50% mojego portfela poczekamy na te 20 i może więcej czasu pokaże
  • Re: APEL do Kolegów z akcjami Autor: aczuk [178.215.205.*]
    Mam taką nieśmiałą teorię, że po ogarniętych w GIFie trudnościach technicznych i finansowych wreszcie znajdzie się energia na poważny marketing.
  • wasza kasa więc tracić sobie możecie do woli, ale naganianie być może Autor: ~szlamtronik [138.199.35.*]
    nieświadomych w co się tu mogą wpakować jest paskudne...
  • Re: APEL do Kolegów z akcjami Autor: ~Manipula [154.16.157.*]
    Cwaniaki i manipulanci to wlasnie maja najwięcej akcji. Myslisz ze kto to zbiera wszystko na dolkach, od roku na 6 ziko? Myslisz ze oni siedza na spolkach za darmo tak dla fanu? Shortowac nie mogą więc są tutaj aby zbierac. Zawsze tak jest na kazdej spolce. Zobacz jaka nagonka byla przez lata na farm, potem wywalili w kosmos, wywalili i bujajta się tam ulica :D Tu będziesz mial to samo, jak nabiorą tyle co chca i tak wymluca ulice to wybija wtedy na forum nie bedziesz mial tych "cwaniakow" tyle ze oni beda mieli raz ze najtaniej dwa ze najwiecej. Taki jest banan. Trzeba zaakceptowac, ze ulica to szaraki, 90% traci, kto potrafi przetrzymac i isc tak jak spekula to zarobi, wiadomo ze wiele mniej niz oni ale dobre i to.
    Oświeć nas światłem świadomości ~szlamtronik [138.199.35.*] 

A nie trolluj. Nie strasz nie strasz, bo wiesz.
    Nie wychodź z domu, bo można skręcić kostkę. Logiczne. Brawo ty "ynwestorze".
  • Re: APEL do Kolegów z akcjami Autor: ~Anonim [91.221.44.*]
    Najgorsze jest to, że insiderzy byli już przygotowani na komunikat. Wcześniej kurs był prawie na 7 zł, spuścili do 6 i jak wyszedł komunikat to szybko zgasili kurs. Jakby wszystko było znienacka to kurs by poszybował spokojnie do 8 zł.
    Kto ma akcje ten ma kurs.

Zabrać im te akcje.

Instrukcja jak zapanować nad spółdzielnią dostępna w filmie "Ołowiane dzieci" na Netfliksie. Lektura obowiązkowa.

I optymizmu! Myślę, że w tym roku dużo się powyjaśnia. Krótkowzroczni przegrywają prawie zawsze. Dlatego cierpliwości.
[x]
GAMFACTOR 0,00% 5,00 2026-04-02 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.