• Pytanie o Kardioznacznik Autor: ~Boston_Scientific [76.152.113.*]
    Ma ktoś prezentacje z danymi klinicznymi kardioznacznika? Albo jakiś papier?
  • Re: Pytanie o Kardioznacznik Autor: ~Tom [87.228.228.*]
    Ja mam jakiś papier. Ale musiałbyś podjechać, bo tylko do wglądu.
  • Re: Pytanie o Kardioznacznik Autor: ~Sid [77.87.3.*]
    Oni z kardioznacznikiem się już z 10lat bujają. Wogóle coś z tego będzie?
  • Re: Pytanie o Kardioznacznik Autor: ~Jozue [176.104.177.*]
    może nie będzie, może nie będzie. Nie znane są wyniki 3 fazy, która jest kluczowa.
    Faktem jest, że opóźnienia są ogromne i cieszy wydzielenie osobnej spółki, bo może finalnie skończy się przepalanie pieniędzy na to marzenie.
  • Re: Pytanie o Kardioznacznik Autor: ~Mateo [178.217.197.*]
    Przecież jak wydziela nową spółkę to będą musiałby informacje o kardioznacznik. Nikt normalny nie zainwestuje w spółkę gdzie nic nie wiadomo.
    Teraz w moim odczuciu, cisza jest spowodowana tym, że to nowa spółka ma informować i ewentualnie rosnąć pod te informacje a nie synektik
  • Re: Pytanie o Kardioznacznik Autor: ~jenoFakty [93.159.25.*]
    Dnia 2026-02-26 o godz. 06:31 ~Mateo napisał(a):
    > Przecież jak wydziela nową spółkę to będą musiałby informacje o kardioznacznik. Nikt normalny nie zainwestuje w spółkę gdzie nic nie wiadomo.
    > > Teraz w moim odczuciu, cisza jest spowodowana tym, że to nowa spółka ma informować i ewentualnie rosnąć pod te informacje a nie synektik

"w moim odczuciu" - czy dosłownie traktować? Czyli wiele innych scenariuszy możliwe ale akurat ta mi przemawia najbardziej czy to przemycone narzucanie - że tylko ten wariant sensowny?

Ja osobiście w SNT wszedłem przez kardio. I zamierzam czekać do kardio. Ale tylo dlatego, że jako premię do syn2bio zostają mi akcje SNT po podziale. Na pdostawie info z ostatniego roku (precyzyjniej - de facto braku ) dzis bym w to raczej nie wchodził.

Co nie oznacza, że część SNT sprzedam i syn2bio kupię. Ale to wynik nie tyle analiz fundamentalnych ale pozwolenie sobie na emocje i "kto mi zabroni?"

Tak jak kilka lat temu byłem przekonany że już-już będzie kardio to teraz zakladam, że jest to mniej prawdopodobne niz 50% za to jak wystrzeli to mocno.
  • Re: Pytanie o Kardioznacznik Autor: ~pink [195.117.205.*]
    i ładowaliby grube miliony w projekt bez pewności że to wypali? wątpię.
  • Re: Pytanie o Kardioznacznik Autor: ~jenoFakty [93.159.25.*]
    Dnia 2026-02-27 o godz. 07:54 ~pink napisał(a):
    > i ładowaliby grube miliony w projekt bez pewności że to wypali? wątpię.

BAH
    szanse na ratunek były małe i Książek kilka mln dał na ratowanie spółki

Tak, ładowaliby dopóki jesrt cień szansy i mają kasę.

to inny poziom inwestora.

[x]
SYNEKTIK -2,65% 278,80 2026-05-26 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.