A po co tu siedzisz z i chcesz zarobić?
Pojedź do Stalowej Woli i powiedz robotnikom że nie będzie wiecej pracy bo mamy fajne kontrakty z USA. To takie proste, zrób to.
Kontrakty dla polskich firm mogą być i bez długu. Obecna opcja twierdzi że Prezydent nie podpisze. Wśród opozycji pełen sceptyzm. Niestety uzasadniony. Ja stawiam że jednak podpisze. Zwierzchnik sił zbrojnych nie odetnie sił zbrojnych od kroplówki, tak stawiam.
Wg mnie nie podpisze. Przecież alfons zwany Dyzmą ma wytyczne od trampa robić haos w UE i od środka robić krecia robotę bo silna unia nie da się sterować Ameryce i broni od nich nie kupią. Dyzmą ma uklad z tym pomarańczowym. No a swojego człowieka w Europie środkowej i go popiera tak jak orbana szkodnika Europy. Rola alfonsa jest jak najbardziej szkodzić unii żeby unia chodziła po sznurku pomarańczowego. Przecież to oczywiste i czytelne. Dla mnie Alfons jest zdrajcą ojczyzny i szkodnikiem Europy. Wroga widzi w unii a nie kacapów. Ludzie wybrali Dyzmę to teraz mają pajaca podnóżka trampa. Jeden długopis był to teraz jeszcze lepszy pajac przykazał. Porażka tego narodu.
Za dużo pogardy i nienawiści w Tobie to przysłania jasność widzenia. Ta druga strona tez zarzuca obecnej opcji że ma wytyczne dobrze wiesz od kogo. No cóż zobaczymy
Tak tak kolego Niemce, Niemce wszędzie i wszystkim rządzą Niemcy taki jest przekaz opozycji. Prosty lud to kupuje bo głupoli jest zawsze więcej niż mądrzejszych. Obłudny Dyzma, armia ,służby mundurowe powinni na taczce go wywieźć. Wstydu erotoman nie ma.
Ja akceptuje prawde bez wgledu na to kto ja glosi. Chce Ci tylko powiedzieć że opozycja ma takie same podstawy twierdzić że ktoś kimś steruje, tak jak obecna opcją rządowa ma podstawyvtak jak piszesz. Jak się z kimś utożsamiasz to nie dostrzegasz głosu tej drugiej strony. Pozdrawiam kolego, niech polaryzacja polityczna nie przysłania Ci jasności umysłu który jest kluczowy w inwestycjach giełdowych.
Staram się być obiektywny ale jak słucham narrację Dyzmy i jego otoczenia to po prostu urąga mojej inteligencji. Gdybyś wykazał odrobinę dobrej woli i doczytał historię życia Trampa i jego kreta w Unii Novrockiego ich życiorysy, może byś kolego zrozumiał z kim mamy do czynienia. Ja wiem że się ludziom nie chce i stąd taki poziom wiedzy w społeczeństwie. To co w tv mówią czy w kościele to tylko prawda i sama prawda. I takich matołków sobie wyhodowaliśmy. Pozdrawiam GPW .
Ty chcesz politykować o bezpieczeństwie ile kosztuje na dziś? Masz lepszą alternatywę?
Czy prezydent mniej czy bardziej zrobi na złość?
Jak wleci dron to każdemu dupy podpala i się skończ politykowanie tylko kto nie zadbał itp …
Jak z chorym u lekarza, a czemu pan nie zapobiega…