Witam. Miki jest za cienki a Marian ślepy. Spadnie na 0,38-0,40. panika i obrót będą sygnałem. A kółko zrobię ja. Proszę odnaleźć sobie mój post " koniec wyprzedaży " i porównać datę. Jak będę odkupiony i gotowy na odpał powtórzę ten post. Cierpliwości :). O 30 groszach zapomnijcie, kolejny dołek będzie wyżej i kolejny szczyt też wyżej. Tak wyrysuje się wykres. Pozdrawiam.
A ty jesteś drugi koniuszko . A teraz popatrz na to swoje i ssa jaki to bankrut i mało zysków wartość księgowa 'C/WK 1. 32
A Capitea C/WK O.21 !!!! I zarabia 10-krotnie wartość zaniżona
Na dole masz sprawdź i nie porównuj byle czego
~Wirek odpowiada ~Krzysztof2026-02-24 23:14IP 165.232.40.*
A ty jesteś drugi koniuszko . A teraz popatrz na to swoje IFSAa jaki to bankrut i mało zysków wartość księgowa 'C/WK 1. 32
~Wirek odpowiada ~Wirek2026-02-24 23:15IP 165.232.40.*
~Wirek odpowiada ~Krzysztof2026-02-24 23:14IP 165.232.40.*
A ty jesteś drugi koniuszko . A teraz popatrz na to swoje IFSAa jaki to bankrut i mało zysków wartość księgowa 'C/WK 1. 32
https://stooq.pl/q/g/?s=ifr
https://stooq.pl/q/g/?s=cap
Krzysztof jest dobry Kubuś przyszedł tutaj i niby go spółka nie interesuje ale ma coś do powiedzenia i siedzi i komentuje a do tego jeszcze takiego badziewia dał przykład spółki IFSA Patrowicza największego hahmenta i wałka na bankowej gieldzie , no lepiej nie trzeba :)
Dnia 2026-02-25 o godz. 09:01 ~Bingo napisał(a): > Teraz wysyp ekspertów się pojawił .Na moje na żadne 0,38 się już nie załapiesz .Na 0,4 też wątpie
Póki ten co sypał nie wysypie się do końca można zapomnieć o dalszych wzrostach. Uważam , że jeszcze spadnie do 0,3 oni się juz prawie wysypią i może wtedy. Ja zrobiłem ładne kółko i cierpliwie czekam :)
No przecież masz kosze nadstawione syp 100 koła i na 0,42 kolejne 100 koła to o czym ty tu gadasz chłopie widzę że nie masz pojęcia zielonego a nawet arkuszu prostego pozytywnego nie potrafisz mieć.
Tylko możesz powiedzieć że czekasz :)
Dnia 2026-02-25 o godz. 09:51 ~Ziomik napisał(a): > No przecież masz kosze nadstawione syp 100 koła i na 0,42 kolejne 100 koła to o czym ty tu gadasz chłopie widzę że nie masz pojęcia zielonego a nawet arkuszu prostego pozytywnego nie potrafisz mieć. > > Tylko możesz powiedzieć że czekasz :)
Co mam sypać ? Umiesz czytać ze zrozumieniem ? Sprzedałem i czekam jak spadnie w okolice 0,3xx. Nie interesuje mnie poziom 0,4xx, bo po tyle sprzedałem.
To ,ze stoi 100 k to kompletnie nic nie znaczy.Może nagle zniknąc lub spekula sama się tym wymieni Baton może też służyć do tego by leszcz brał wyżej.Jaka jest intencja tych batonów nikt nie wie poza rozgrywającymi.My tylko mozemy się temu przyglądać