Napisałem kilka razy gniot roku, nic się tutaj nie dzieje nie ma żadnych konkretnych komunikatów. Wojna się skończy a oni ogłoszą że będą łodzie sterowane dla dzieci budować lub drony zabawki
Kolego ,na giełdzie pieniądze przechodzą od niecierpliwych do cierpliwych.Takich spółek które były zeszmacony przez rynek miałem kilkanaście,a zarobiłem na nich niemałe pieniądze.Liczy się czas wejścia i ewentualnie wyjścia.Na giełdzie nie mogą wszyscy zarabiać,bo skąd by się brały pieniądze.Wazne żeby się uczyć i wyciągać wnioski.To że ktoś został na górce to jest normalne.Pytanie czy tniesz straty czy wierząc w rozwój spółki usredniasz.Zycze miłego weekendu, trochę refleksji i pogłębiać wiedzę.
Dnia 2026-03-27 o godz. 17:35 ~Maxio napisał(a): > Robek, > > to teraz będziemy mieli przynamniej więcej akcji x9 :-) > > Też pozdrawiam i dobrego weekendu.
HA Ha HA hhhahahahaahaa
x 9 akcji i to akcji po 1,50 zet każda ,.... Jak pisałem , że 3 akcje za 1,50 zł , to jeszcze nic nie wiedziałem o tym "szczęściu" dla akcjonariatu ,... Czyli w poniedziałek jak piszą co niektórzy otwarcie 50 gr a docelowo 15 - 10 gr
Ja idę już do łóźka dziś noc o 1 h krótrza i będę spać spokojnie