• Indeks NC Autor: rcicho [87.248.65.*]
    Indeks rynku New Connect zanotował wczoraj najwyzszy poziom od pażdziernika i do pokonania szczyty z 2 pażdz zostało tylko do zrobienia ok 2% i jeśli tak się stanie to powinniśmy doświadczyć silnych wzrostów tego indeksu. Naturalnie Hubtech wchodzi w sklad tego indesku.Wykres: https://ibb.co/FbX3hw6t
  • Re: Indeks NC Autor: rcicho [87.248.65.*]
    Warto rzucić okiem na ten indeks z perspektywy wieloletniej i zobaczyć ile jest do odrobienia wzgledem szczytu z lipca 2020r. To może być prawdziwa hossa na tym rynku a jednym z jej liderow powinien być nasz Hubtech. Wykres: https://ibb.co/RT9bp0bc
  • Re: Indeks NC Autor: ~Fred [84.40.218.*]
    Bez infa ze spółki nic się tu nie wydarzy nawet gdy NC będzie rosnąć
    Dobre infa przecież byly i są nadal np te o wchodzeniu na nowe rynki przez OnlyBio czy rozbudowa mocy produkcyjnych. Wzrost kursu zależy głownie od dopływu kapitalu czyli od wzrostu zainteresowania inwestorów wyrażonego w nowych ofertach kupna.
  • Re: Indeks NC Autor: ~farmer [188.146.150.*]
    Kolega mówił że bez infa nie będzie zainteresowania spolka z szemranym zarządem i udziałowcami.
    Infa o problemach zarządu są dawno zdyskontowane przez rynek czyli wliczone w niską wycenę. X tego co wiem to zarząd pracuje normalnie. Wielkorotnie bywało i ciągle bywa, że kurs dynamicznie rośnie bez żadnego infa a to dlatego że jakiś inwestor (inwestorzy) postanowili wejść w spółkę bo widzą potencjał na wzrosty.
  • Re: Indeks NC Autor: ~farmer [188.146.150.*]
    Masz rację jeśli chodzi o spółki beż szemranej przeszłości. Tam znajdą się inwestorzy którzy kupią akcję takiej spółki.Ale tutaj to nie wchodzi w rachubę za duże ryzyko że udziałowcy znowu nie wpuszczą akcjonariuszy w maliny
  • Re: Indeks NC Autor: ~Kol [5.173.29.*]
    Ryzyko jest wszędzie, a szczególnie na NC, tyle że ty od rana pracujesz akurat tu, gdzie nie da się zarobić. Logiczne ha ha.
  • Re: Indeks NC Autor: ~farmer [188.146.152.*]
    Kol jakby policzyć ilość postów twoich i moich to zobaczysz który z nas więcej pracuje na forum.Ja do tej pory wyslaem 4 posty co prawda negatywne dla pryncypalow tej spółki a ty policz ile razy pisałeś że bez info nie będzie wzrostów.Wiec odtenteguj się ode mnie i patrz na siebie
  • Re: Indeks NC Autor: ~Kol [5.173.28.*]
    Ja cały czas twierdzę, że bez infa nie ruszy, tyle że ja mam akcje. Gdybym nie miał akcji i myślał, że nie da się zabić to bym tu nawet nie zaglądał.
  • Re: Indeks NC Autor: ~Roz [83.7.244.*]
    Dwa lata temu na wiosnę poszło z tego poziomu co jest teraz na około 40 groszy bez infa. Ba, nawet to było po infie od dziennikarzy, że spółka nie podała, że zatrzymano Bielskiego.
    Co ciekawe zwyżka która zaczeła się 23.12.25 i skończyła 11 lutego br odebrała 50% spadku z poziomu 30gr. To liczba Fibonacciego i podstawa analizy tech. Wykres: https://imgur.com/a/Jd91rIh
  • Re: Indeks NC Autor: ~Klakier [188.33.36.*]
    Spółka na wszystko co jest potrzebne do wzrostów będzie dobrze
  • Re: Indeks NC Autor: ~Luj [31.0.48.*]
    Spółka straciła to co najważniejsze, to co buduje sie latami czyli zaufanie .
  • Re: Indeks NC Autor: ~Tomek [37.30.10.*]
    I tutaj po raz pierwszy się z Tobą zgodzę Luj.
    Totalny brak zaufania przez akcjonariuszy i inwestorów
    do tej spółki.
    Dlatego jest jak jest...
  • Re: Indeks NC Autor: ~Klakier [188.33.18.*]
    Jak myślisz czy będzie dywidenda za 2025?
    Myślę, że największy akcjonariusz czyli Richfield Equity Investments SCSp się na to nie zgodzi aby wypłacono dywidendę.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.218.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Indeks NC Autor: ~Klakier [188.33.18.*]
    Prędzej czy później wypłacą czyli sobie również to dla nich bardzo dobre rozwiązanie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.101.44.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
HUBTECH -0,43% 0,23 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.