Widzieliście baton na 4zł?
Ktoś wystawił 100000 akcji wartych 400K złotych
To 2% wszystkich akcji (20% Free Float)
Straszak czy ktoś z głównych akcjonariuszy?
Co myślicie?
Może to kolega z forum, Edi27, on rok temu napisał że ma 1% i zbiera? W każdym razie ładny pakiet, ale obroty też mamy spore, dzisiaj już 30k, więc może i ten pakiet szybko zniknie przy dobrych wynikach z następnych miesięcy?
Jak tylko uda mi się uwolnić środki z innych inwestycji to zamierzam dobierać. Bardzo mało akcji w obrocie. Myślę że ta spółka może zacząć wypłacać drobne dywidendy. Myślę że może to być już od tego roku.
Cieszy że dalej jesteś na pokładzie. Tym bardziej dziwi ten baton na 4.0, na prawie 100k udziałów. Z jednej strony straszak, z drugiej strony okazja dla średnio/większego inwestora na wejście.
Dokladnie tez tak myślę. Widzialem juz takie numery. Baton ma wystraszyć leszczy i tanio odebrac im papiery. Tu się zaraz będzie dzialo. Widłowy moze miec roboty
To będzie okazja dokupić taniej. Nigdzie mi się nie spieszy. Jestem tutaj już bardzo długo. Sporo sprzedałem po 5 zł ale jeszcze więcej udało mi się odkupić poniżej 2 zł. To spółka dla cierpliwych.
wiadomo, że milionów tu nie ukręci ale jak ktoś szuka dobrej inwestycji do portfela za kilkadziesiąt tys. to dobry wybór. Ten rok będzie dla spółki rekordowy i myślę, że zobaczymy tutaj nowe szczyty na wykresie.