z moich oblieczen wynika ze mozliwe nawet 1 zl za akcje ale bedzie mozna dokupic ja tam sie ciesze mam coprawda kupione po 6,5 zl trzymam juz 2 lata ale niezmiernie ciesze sie ze bede mogl usrednic
Sprzedali około 150k akcji po srednio cenie 2.5 czyli zarobili jakies 120k, a uwalili kurs w 3 dni. Zostało im milion i 80k. The bille, ciekawe jak z tego teraz wyjdą jak chcą szybko sprzedac. Duzo nie zyskają, bo prawie nikt nie wie ze ta spolka istnieje
mysle ze liczycyli sie ze strata jak brali ABB wiec do 1 zl maja przestrzen, na discor czytalem ze premiera permafrost prawdopodnie na jesien dopiero wiec tu raczej bedzie bardzo szybko 1 zl
Tak, z pewnoscia liczyli sie ze stratą to po co brali abb xd poza tym tylko oni sprzedają, wiec tylko od nich zależy na ile uwala kurs i czy będą mieli strate czy zysk. Raczej wątpię zeby chcieli to pierwsze xd
Oczywiście ze dadzą zarobic, przeciez ta obecna kapitalizacja jest smieszna. Poza tym srednia mam 4. Spolka ma 1 mln w kasie, 2.5mln przychodów ze sprzedaży, nie wliczając zapasow. Dodatnie przepływy pieniężne. Gre na 110 miejscu WL z ponad 400k osobami chcących w nia zagrać i wypuści jeszcze 2 inne gry w tym roku. To ze ktoś dostał akcje prawie za darmo i wali teraz w rynek, nijak sie ma do obecnej wartości rzeczywistej p2chill
Dobrze powiedziane, ja mam 3,89, nie będę narzekał. Jak dla mnie to zamierzona akcja a Gracz (będę go nazywał Gracz2) może pisać co chce, sytuacja spółki i produkcja gier się nie zmieniła, zrzucili kaganiec i teraz może być tylko lepiej, a czy to będzie za pół roku czy rok to bez znaczenia.
2zl dla mnie jest niewiarygodną wartością, poniżej 7 mln kapitalizacja, milion na koncie gotówki, 1,3 mln od małp + 25% ze sprzedaży, udziały w dwóch spółkach z grami z niezłym potencjałem. Pokazują dobre wyniki w tym 5mln ze sprzedaży produktów. No jak dla mnie to się nie składa.
soryy mialo byc 2,5 mln zl przychodu, ni wiem dlaczego wprowadzam was w blad z tymi przychodami moze dlatego ze uwieraja mnie te akcje co bralelm po 7 zl bo jednak jakny nie patrzec wiecej niz wartosc przychodow ta spolka nie powiina byc warta a to daje ponizej 1 zl ...