• rozwiązanie problemu Autor: ~ori [212.180.229.*]
    Ultimate powinien Huntinga zamknąć i dać assety do wykorzystania do gry Primitive (zrobić prostą grę symulator). Huntinga finansował wydawca czyli Ultimate i to on jest stratny, aczkolwiek i tak Ultimate ma 9,5 mln zł zysku netto w szacunkach za 2025. Wildlands ma swoje projekty jak Riot Control Simulator (prolog miał bardzo dobry peak bo 1037 i oceny 62%) więc gra da hajs a kosztowała niedużo, a także nastepne w kolejce do wydania jak Sword & Shield Simulator czy Car Wash Simulator na ten rok.
  • Re: rozwiązanie problemu Autor: ~Reci [95.49.226.*]
    Myślę że nie jest to takie proste. Demo przyciągnęło uwagę, jest raczej słabo oceniane (a przynajmniej był bo teraz nie widać ocen).
    ale: wraz z demem został zaprezentowany fragment z drugiej mapy (i prezentuje się bardzo dobrze)
    W steame na stronie playway w trasmisjach na żywo z pośród 70 gier jest na 3, 4 miejscu.
    Moje osobiste odczucie po uruchomieniu dema to "raczej dramat" , po uruchomieniu fragmentu z drugiej mapy ocena bardzo dobra.

• Re: rozwiązanie problemu Autor: ~As [213.134.173.*]
    Społeczność aktywnie komentuje. Nie porzucać, ale dać ludzi. Ta nisza ma fajny potencjał.
  • Re: rozwiązanie problemu Autor: ~Andrzej [193.19.165.*]
    jak dla mnie obciach tyle lat żeby robić takie demo , w tym tempie pełna wersja kiedy ????!!!!
  • Re: rozwiązanie problemu Autor: ~Runh [31.11.210.*]
    Oby nigdy
[x]
WILDINT 6,10% 0,87 2026-05-29 15:55:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.