bedzie top20 podczas tej promki. na steam jak masz dobra gierkę i jestes w top200 to robisz promkę minus 20% i wracasz do top50 spokojnie lub lepiej. jak dodadza aktualizacje spokojnie powrot do top10. Nowy dodatek bedzie lada moment. wiec jesli dobrze zostanie odebrany to spokojnie w 1q26 bedzie info o przekroczeniu 1mln sprzedazy. moim zdaniem teraz jest ok 700 tyś może nieco wiecej.
...ale oni nie byli w top 200 tylko w top300. Dlatego dla mnie top20 wyatarczy. Do top10 nawet nie awansowal CP2077 na promocji, więc nie przesadzajmy :)
nie chce sie mądrować ale wydawało mi się ze CP2077 wielokrotnie był w top10 na promce, teraz jest bodajże na 15 miejscu przy promce minus 55%. o ile jest promocja nie ma takiego znaczenia bo to i tak ranking przychodowy, a nie ilościowy. GH bywał w top50 pare tygodni temu. dla mnie wazna jest tez sprzedaż w poszczególnych krajach gdzie cena gierki jest znacznie wyzsza niz te 52 zł w polsce bodajze. w USA, Francji, NIemczech, Belgia, Austria generalnie cały zachod gierka kreci sie w top30 czasem nawet top20. a cena w euro po przeliczeniu na PLN to 67zł (dla euro) dolar (57 zł). wiec mamy super bonus w krajach gdzie radza sobie lepiej niz dobrze:)
Dokładnie tak jak piszesz. Top10 wydaje sie kosmosem nie neguje. Ale jest to jaknajbardziej realne po aktualizacji. Najważniejsze ze gierka miała bardzo dobre otwarcie miesiąc temu i stała sie wówczas hitem. Generalnie przerabiałem juz to na Green hell i pamiętam ze tam miesiąc czy dwa po coopie gierka tez nagle weszła do top10. Wszystko jest możliwe, miesiąc temu zostały zrobione super podwaliny pod to byśmy mieli kolejnego hita na lata. Gierki fajnie sie uzupełniają bo GH super sie sprzedaje w Chinach i generalnie Azji. Moim zdaniem za chwilę kolejny milion sprzedaży GH pyknie. 1q26 bedzie najlepszym w historii tej spółki.
To, że 1Q będzie najlepszym kwartalem i to z duża przewagą to nie ulega watpliwości. GH co-op wychodził na steama na innym rankingu. Top 10 to byłoby kilka x wiecej kopii niz wtedy. Trzymsm kciuki, zeby tak było. Na razie nie ma nawet top50, ale poczekajmy na aktualizację.
Nie będziesz mial racji o czym przekonasz sie za 2 mce po wynikach. Sam GH zrobi ponad 5 mln, moze niw pod 10 ale mocno ponad 5 przychodu. A starrupture po osiągnięciu 1mln sprzedaży bedzie info ze sie zwróciły koszty z nawiazka