Analizuje spory optymizm który zwiastuje dynamiczny ruch w górę na początku tygodnia . Gdzie tu się ustawić na sprzedaż ? Jakie wartości proponujecie ??
ASAP. Jedno to kupic trzeba wiedziec kiedy aprzedac.moim zdaniem w jakiejs przyszlosci to bedzie latac jak synektik ale moze byc 2 moze 3 lata. Zal szybko sprzedawax
Na razie konsolidacja w granicach 40 do 41,9. Tak będzie się wahać do finału komercjalizacji. To może potrwać nawet kilka miesięcy. W przypadku bardzo niekorzystnych wydarzeń geopolitycznych lub jakieś większej korekty na giełdach światowych kurs może zanurkować nawet znacznie poniżej 40 zł. Np. około 36 zł. To tyle w tym temacie.
Moim zdaniem na 44-45 pójdzie szybko, a potem na 48. Ja i tak spokojnie czekam na sprzedaż CC. Największe zyski z akcji w historii spółki dopiero przed nami więc dziwi mnie, że ludzie teraz sprzedają, no chyba, że muszą, też tak bywa.
Każdy ma swoją strategię , wielu tu będzie czekać na transakcje i gadać w kółko o coraz to wyższych kwotach transakcji . Ja w między czasie wolę sprytnie sprzedawać na górkach i odkupować na dołkach . Proste.
Gdzie tu masz spory optymizm? Po Infie o FDA mieliśmy negatywne info o sprzedaży akcji przez prezesa. Praktycznie cały wzrost został w tym tygodniu oddany. Nie ma siły pójść wyżej. Obecnie boczniak nas czeka. Wzrosty może dać tylko info o komercjalizacji
Jeśli inwestowanie jest zbyt trudne dla Ciebie to odpuść . Proste ma być . Tanio kupić drożej sprzedać . Warto też czytać forum dużo tutaj poziomów jest bardzo trafnych . Pozdrawiam Cię serdecznie